"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Εκατοντάδες πολίτες έξω από το σπίτι του Κ. Σημίτη


Εκατοντάδες πολίτες διαδήλωσαν χθες  το μεσημέρι στην οδό Αναγνωστοπούλου, μπροστά από την κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, όπου ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης οργάνωσαν την δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών, μετά την Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί στην οδό Αναγνωστοπούλου μέχρι και την πλατεία Κολωνακίου, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει τα γύρω στενά.
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν ισχυρά συνθήματα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, ζητώντας να «φέρει πίσω τα κλεμμένα» και τονίζοντας πως «την κρίση πρέπει να την πληρώσουν, όσοι την δημιούργησαν».
Λίγο μετά τις 17.30 οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να διαλύονται ειρηνικά, ενώ δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας.. 


Υ.Γ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ  ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ....ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου