"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

Δωδεκάχρονος σκότωσε τη μητέρα και τον πατέρα του


Ο 12χρονος κάλεσε την αστυνομία μετά το μακελειό και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο ίδιος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας των γονιών του.

Η αστυνομία που τον συνέλαβε στην πόλη Μπάρλινγκτον του Κολοράντο κοντά στα σύνορα με το Κάνσας, δεν έχει πλέον καμία αμφιβολία ότι το …καλό παιδί πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα και τον πατέρα του ενώ τραυμάτισε τα δύο μικρότερα αδέλφια του.
Κανένας δεν είχε καταλάβει ότι υπήρχαν προβλήματα στην οικογένειά του μέχρι το μακελειό της περασμένης Τρίτης.
Ο φερόμενος ως πατροκτόνος και μητροκτόνος κάλεσε τότε την Άμεση Δράση για να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί λίγο αργότερα τα πτώματα της 50χρονης μητέρας του Μέριλιν και το 52χρονου πατέρα του Τσαρλς, όπως και την τραυματισμένη 5χρονη αδελφή του μαζί με τον 9χρονο αδελφό της.
Ο Τσαρλς και η Μέριλιν Λονγκ είχαν επτά παιδιά, όμως τέσσερα από αυτά, είχαν μεγαλώσει και δεν ζούσαν ακόμη μαζί τους.
Σύμφωνα με τους γιατρούς τα δύο τραυματισμένα παιδιά, δεν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και γρήγορα θα γίνουν καλά ενώ ο Εισαγγελέας Γουότσον, που άσκησε δίωξη κατά του 12χρονου δήλωσε ότι μπορεί να ζητήσει την εκδίκαση της υπόθεσης σε κανονικό δικαστήριο και την καταδίκη του 12χρονου ως ενήλικα.
Προηγουμένως, ωστόσο, δήλωσε ότι θα εξεταστεί ο δράστης από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί εάν αντιμετωπίζει σοβαρά ή όχι ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου