"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΗΠΑ: Μόλις έγινε, επίσημα γνωστή η παραίτηση Χ. Μουμπάρακ, ανέβηκε η Wall Street και ...έπεσε η τιμή του πετρελαίου


ΗΠΑ: Μόλις έγινε, επίσημα γνωστή η παραίτηση Χ. Μουμπάρακ, ανέβηκε η Wall Street και ...έπεσε η τιμή του πετρελαίου
  1. Στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σήμερα, η πληροφορία της παραίτησης του Χόσνι Μουμπάρακ από την αιγυπτιακή προεδρία κάλυψε τις αρχικές απώλειες και τόσο ο βιομηχανικός δείκτης Ντάου Τζόουνς, όσο και ο δείκτης κυρίως μετοχών προηγμένης τεχνολογίας Nasdaq περίπου στις 18.20 ώρα Ελλάδας αμφότεροι κέρδιζαν (ως προς το τέλος της συνεδρίασης, χθες Πέμπτη), 0,29% της αξίας τους.
  2.     Συγκεκριμένα ο βιομηχανικός Ντάου Τζόουνς κέρδιζε την ώρα αυτήν 35 μονάδες φθάνοντας τις 12.265, ενώ ο Nasdaq την ίδια ώρα κέρδιζε 8 μονάδες κι έφθανε τις 2.798,50 μονάδες.
  3.     Παρατηρητές σχολιάζουν ότι "στην αρχή της συνεδρίασης οι επενδυτές καλύπταν θέσεις τους, εν όψει της αβεβαιότητας που εκείνη την ώρα επικρατούσε στην Αίγυπτο".
  4.     Μόλις, όμως, πιστοποιήθηκε η παραίτηση του Μουμπάρακ από την προεδρία, είχαμε αμέσως μία ανοδική τάση στην αγορά των μετοχών.
  5.     Πετρέλαιο
  6.     Για την πετρελαϊκή αγορά, η απομάκρυνση Μουμπάρακ από την εξουσία σήμανε μία υποχώρηση της τιμής του βαρελιού του αργού, γιά την άμεση παράδοση, κατά περισσότερο από ένα δολάριο γιά το βαρέλι του των 159 λίτρων.
  7.     Δηλαδή, λίγα λεπτά μετά τις 18.00 ώρα Ελλάδας το βαρέλι του βρετανικού αργού από τη Βόρεια θάλασσα, του Μπρεντ, άμεση παράδοση, υποχώρησε στα 100, 40 δολάρια--απώλεια 44 σεντς ως προς το χθεσινό 'κλείσιμο'.
  8.     Εξ άλλου, στην αγορά της Νέας Υόρκης, το βαρέλι του ελαφρού αργού άμεση παράδοση την ίδια ώρα διαπραγματευόταν στα 85,62 δολάρια--απώλεια 1,11 δολάριο ως προς χθες Πέμπτη τελική τιμή.
  9.     Είναι χαρακτηριστική η διαφορά της τιμής, που εκδηλώθηκε αμέσως μόλις πιστοποιήθηκε ότι ο Μουμπάρακ δεν θα είναι πιά πρόεδρος της Αιγύπτου, σχολιάζουν οι αναλυτές. Η αγορά του πετρελαίου προσεκτικά παρακολουθούσε τις πολιτικές εξελίξεις στην Αίγυπτο, εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες, συνομολογούν οι ίδιοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου