"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μπουτάρης υπέρ των gay γάμων

Μπουτάρης υπέρ των gay γάμων
«Χτύπημα» στο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης έδωσε με τις δηλώσεις του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Screw», ο δήμαρχος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, ενώ δηλώνει ότι θα συνεργαστεί με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο
της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε» (Λέτε να γίνει Τήλος και η Θεσσαλονίκη;).
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όμως δεν σταματά εκεί. Πάει ένα βήμα πιο πέρα και καταθέτει την άποψή του και για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από άτομα του ίδιου φύλου. «Το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από τη δική μας» τονίζει ο κ. Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος δηλώνει ότι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ, καθώς, όπως λέει, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους, ενώ τάσσεται υπέρ και της πραγματοποίησης γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη!


Υ.Γ  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ;

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.......
ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΠΑΕΙ -ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ......
ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΝΕΟΤΗΤΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΕΩΤΕΡΟΣ!!!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ......ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ...!!!
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ"ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου