"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Νέες κινητοποιήσεις στις συγκοινωνίες την επόμενη εβδομάδα

Νέος γύρος ταλαιπωρίας περιμένει το επιβατικό κοινό την προσεχή εβδομάδα, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Τις αποφάσεις τους γνωστοποίησαν σήμερα, μετά το τέλος της μηχανοκίνητης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν, φθάνοντας με μοτοσικλέτες έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Ειδικότερα:

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την ημέρα ψήφισης του επίμαχου νομοσχεδίου, πιθανότατα την προσεχή Τρίτη 15 Φεβρουαρίου.

Επίσης, εξήγγειλαν πεντάωρη στάση εργασίας (από τις 11.00 έως τις 16:00) την επόμενη ημέρα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σε κινητοποιήσεις αναμένεται να προχωρήσουν και οι εργαζόμενοι των υπόλοιπων μέσων μεταφοράς, το πρόγραμμα των οποίων δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, Νίκος Σιαπάτας, δήλωσε ότι οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν αύριο και θα αφορούν πιθανότητα όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ).

Σε δηλώσεις του ο κ. Σιαπάτας υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο «στην ουσία διαλύει τις αστικές συγκοινωνίες και κατακρεουργεί του εργαζόμενους και για το λόγο αυτό ο μόνος δρόμος που απομένει είναι η συνέχιση του αγώνα».

Επίσης, χαρακτήρισε δικαιολογημένη αντίδραση το κίνημα «Δεν πληρώνω» και πρόσθεσε πως «όταν σου μειώνουν τους μισθούς κατά 30 και 40% δεν μπορείς να επιβάλεις αυξήσεις 40%», αναφερόμενος στις αυξήσεις των κομίστρων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΘΕΛ, Νίκος Κουλουμπαρίτσης, δήλωσε ότι το νομοσχέδιο βάλλει κατά των αστικών συγκοινωνιών, της ζωής των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Είναι ανεπίτρεπτο, τόνισε, η Ελλάδα του 2011 να είναι στην ίδια μοίρα με τη Σιέρα Λεόνε και να θέλει η κυβέρνηση το μισθό των 1300 ευρώ να τον κάνει 900 και 800 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου