"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αβραμόπουλος : «Μνημόνιο με τους πολίτες»


Υπέρ της υπογραφής ενός μνημονίου με τους πολίτες, στη βάση μιας συναντίληψης της πραγματικής κατάστασης, μακριά από εκβιαστικά διλήμματα και λαϊκισμούς, τάσσεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του στον  "Τύπο της Κυριακής".
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ζητά να υπάρξει μια ευρύτερη συνεννόηση του πολιτικού συστήματος με την κοινωνία, καθώς τότε μόνο, όπως τονίζει, θα υπάρξει ένα ισχυρό μέτωπο που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση.
Ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθαρίζει πως η οποιαδήποτε απόφαση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για τη δημοσιονομική εξυγίανση θα πρέπει να συνοδευτεί από σοβαρές πολιτικές ανάπτυξης της οικονομίας, την απασχόληση και την εξασφάλιση κλίματος αισιοδοξίας και προοπτικής που έχει ανάγκη η κοινωνία. Τονίζει μάλιστα πως η χώρα δεν αντέχει άλλα "πακέτα ασφυξίας", επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται πολιτικά, ούτε και συνταγματικά, να επιβάλλει στη χώρα οποιοδήποτε νέο μνημόνιο ή οποιαδήποτε παράταση του σημερινού.
Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνει πως το κόμμα ήδη ανατρέπει σταδιακά το πολύ αρνητικό αποτέλεσμα του 2009, προτείνοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση, πείθοντας μάλιστα τους πολίτες να συστρατευθούν σε μια εθνική υπόθεση.
"Είμαι αισιόδοξος ότι κινούμεθα στη σωστή κατεύθυνση μ' ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, στο διάλογο, αλλά και τη συνεργασία με τους πολίτες, που είναι στο κέντρο της πολιτικής μας" τονίζει ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος επισημαίνει πως η κεντροδεξιά δεν είναι ούτε τριχοτομημένη, ούτε διχοτομημένη, όπως κάποιοι προσπαθούν να την παρουσιάσουν. Μάλιστα, αποκρούει τα σενάρια του μεσαίου χώρου τονίζοντας πως πρόκειται για μια θεωρητική κατασκευή. "Είναι μια λίμνη με θολά νερά για να ψαρεύει ο καθένας", δηλώνει και επισημαίνει πως "ως Νέα Δημοκρατία συνομιλούμε με το πολιτικό και κοινωνικό κέντρο για τη διαμόρφωση μιας μεγάλης κεντροδεξιάς".
πηγή: Newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου