"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Νέες διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης στην Αλβανία κατά τις κυβέρνησης


Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης 'Εντι Ράμα. Το πλακάτ πίσω του γράφει «ο Μπερίσα σκοτώνει»
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης 'Εντι Ράμα. Το πλακάτ πίσω του γράφει «ο Μπερίσα σκοτώνει»   )

Τίρανα, Αλβανία
Σε ήρεμο κλίμα έγιναν οι πορείες της αντιπολίτευσης στην Αλβανία που ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Στις διαδηλώσεις που οργανώθηκαν στα Τίρανα, τη Λέζα, τη Κορυτσά και την Αυλώνα συμμετείχαν περίπου 10.000 άτομα.


Στα Τίρανα ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλιστικού Κόμματος, Έντι Ράμα, επανέλαβε την αποφασιστικότητα του αριστερού λαού, όπως είπε, να συνεχίσει την ειρηνική αντίσταση μέχρι την απομάκρυνση της «διεφθαρμένης κυβέρνησης».


Στη πόλη είχαν φτάσει οπαδοί της αντιπολίτευσης και από άλλες περιοχές της χώρας. Οι διοργανωτές τόνισαν ότι δεν θα υπάρξει συγκέντρωση των διαδηλωτών μπροστά στο πρωθυπουργικό μέγαρο, στα Τίρανα, ούτε εκφώνηση πολιτικών ομιλιών και δεσμεύτηκαν πως οι πορείες θα είναι ειρηνικές.


Παρά τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης η κυβέρνηση αρνείται να παραιτηθεί ενώ καταγγέλλει ότι έγινε προσπάθεια να οργανώσει η αντιπολίτευση πραξικόπημα.


Έρευνα ζητά η ΕΕ


Από την πλευρά του ο Μίροσλαβ Λάιτσακ, απεσταλμένος της εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, Κάθριν Άστον, επισήμανε την ανάγκη διεξαγωγής «ολοκληρωμένης και αμερόληπτης έρευνας για τα αιματηρά επεισόδια της 21ης Ιανουαρίου» όπου σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι.


Η έρευνα θα είναι το πρώτο βήμα προς εκτόνωση της κατάστασης και την επίλυση της πολιτικής κρίσης στην Αλβανία, πρόσθεσε. «Οι δύο πλευρές εξέφρασαν ετοιμότητα να αρχίσουν έναν σοβαρό διάλογο μεταξύ τους, αλλά πρέπει να αναζητηθούν οι τρόποι για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο», είπε ακόμη.


Ο κ. Λάιτσακ είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της Αλβανίας, Μπαμίρ Τόπι, τον πρωθυπουργό, Σαλί Μπερίσα, καθώς και τον Έντι Ράμα.

2 σχόλια:

  1. ρε παιδια ;;
    αυτος Ελληνας φαινεται ναναι δεν μοιαζει αλβανος .
    ρε ;;;
    μηπως οι λαοι ειναι η ιδια παστα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ! ΔΕΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΙΔΙΑ!
    ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΑΤΣΑ Ο ΤΥΠΟΣ...
    ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,,,,,ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ!
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ,, Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ!
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή