"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!

...ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Αναδημοσιεύω την παρακάτω επιστολή των στρατευμένων παιδιών, έστω και αν έχω επιφυλάξεις σε 1 -2 σημεία. Ο κόμπος πια έφτασε στο χτένι. Το "κράτος" ετοιμάζεται. Σήμερα το πρωί υπήρχε αντίστοιχο, πλήρες ρεπορτάζ στο MEGA σχετικά με ασκήσεις που έγιναν στο Κιλκίς...για την καταστολή πλήθους.. Κατά τη γνώμη μου στόχος του ήταν να εκφοβίσει το λαό. Η όλη ιστορία μου φάνηκε σαν προειδοποίηση προς το λαικό κίνημα ότι δεν θα ανεχτούν ξεσηκωμούς. Η αλήθεια είναι πως φοβούνται. Τρέμουν για την αλήθεια. Δεν ξέρουν , δεν μπορούν πια να υπολογίσουν το μέγεθος της λαϊκής αντίδρασης,. Διαβάζω σε σχετικές ειδήσεις ότι η περίφημη ΣΙΑ περίμενε, λέει,στην Αίγυπτο αστάθεια για το τέλος του 2010 και είχε προειδοποιήσει τον Ομπάμα. Αιφνιδιάστηκε όμως πλήρως από το μέγεθος του ξεσηκωμού. Το τέλος της ιστορίας πλουτοκράτες, ευρωλιγούρια και λοιποί κολαούζοι, δε γράφτηκε το 1990. Θα γραφτεί σε λίγα χρόνια. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ!


http://redwildwind

1 σχόλιο:

  1. και ΠΟΥ ειναι η ειδηση??
    ο χουντοστρατος παντοτε αυτο εκανε, κατεπιεζε το Ελληνικο εθνος.
    ενω, τωρα, σε περιοδο ειρηνης ΔΕΝ μπορει ΟΥΤΕ τους ξυπολητους λαθρο-ισλαμοφασιστο-μεταναστες να εμποδισει να εισελθουν στην επικρατεια.
    ουστ κοπρο-καραβαναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή