"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ανοικτά από τη Δευτέρα τα ιατρεία του ΙΚΑ

Κανονικά θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα τα ιατρεία του ΙΚΑ, καθώς οι γιατροί αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Τερματισμό στην κατάληψη του υπουργείου Υγείας αποφάσισε και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).
«Αναστέλλουμε, προς το παρόν, τις κινητοποιήσεις στον χώρο του ΙΚΑ, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους ασφαλισμένους μας για τη φροντίδα και περίθαλψη που έχουν ανάγκη», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
Οι ίδιοι αναφέρουν ότι σε «συνεχή συμπαράταξη με όλους τους χώρους, Νοσοκομειακούς γιατρούς, ελευθεροεπαγγελματίες, λοιπές επαγγελματικές ενώσεις και σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους, θα προσπαθήσουμε να ακυρώσουμε στην πράξη, αυτό το έκτρωμα του Νομοσχεδίου με προσφυγές, δράσεις και κινητοποιήσεις».
Παράλληλα, οι ΟΕΝΓΕ αποφάσισε να μην προχωρήσει άμεσα σε νέες κινητοποιήσεις .

Παράλληλα, στις 23 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ – ΓΕΣΣΕ με πανυγειονομική απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου