"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Στο νοσοκομείο η Ελίζαμπεθ ΤέιλορΜε συμπτώματα καρδιακής συμφόρησης εισήχθη σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες η διάσημη ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπός της Σάλι Μόρισον, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ εισήχθη στο ιατρικό κέντρο Cedars-Sinai για να αντιμετωπιστούν τα χρόνια καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με το BBC, η Μόρισον δεν διευκρίνισε για πόσο διάστημα θα χρειαστεί να νοσηλευτεί.

«Η οικογένεια και οι φίλοι της εκτιμούν τη θερμή συμπαράσταση και το ενδιαφέρον των θαυμαστών της. Παρακαλούν όμως να σεβαστούν όλοι αυτές τις προσωπικές στιγμές και να δώσουν στους στους γιατρούς της το χρόνο και το περιθώριο να αφοσιωθούν στην αποκατάσταση της υγείας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειάς της.

Την Τετάρτη, η ηθοποιός επρόκειτο να παραστεί σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, όπου θα παραλάμβανε βραβείο για την ανθρωπιστική της δράση κατά του ιού HIV. Η ηθοποιός δεν κατάφερε να παραστεί και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ο σερ Έλτον Τζον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου