"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Για την κατάργηση των θρησκευτικών

1fstayros
Ο διορισμός της κ. Άννας Διαμαντοπούλου στην θέση του Υπουργού Παιδείας, από την στιγμή που την κυβέρνηση της χώρας ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, από πολλούς ήταν ένα σημάδι του προς τα πού θα βαδίσει η χώρα σε πάρα πολλά ζητήματα.
Ο ρόλος της κ. Διαμαντοπούλου, τόσο στην υπεράσπιση Ρεπούσειων αποδομητικών θέσεων, όσο και οι γνωστές απόψεις της περί της “αγγλικοποίησης” της ελληνικής εκπαίδευσης, προϊδέασαν για αρκετά πράγματα.
Και σιγά σιγά, αυτές οι υποψίες επιβεβαιώνονται με την πορεία πλεύσης που η κ. Διαμαντοπούλου έχει επιλέξει. Σαν να μην ήταν αρκετή η κατάργηση του όρου “εθνικό” από το υπουργείο Παιδείας. Σαν να μην είναι αρκετές οι “εκπτώσεις” σε μια σειρά από ζητήματα της Παιδείας.
Πλέον η κ. Διαμαντοπούλου έρχεται να αφαιρέσει και το μάθημα των θρησκευτικών από τα σχολεία. Πρόκειται για μια κουβέντα που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Πριν από κάποιους μήνες επίσης είχε έλθει και πάλι στην επιφάνεια, αλλά τότε μετά το πύρ ομαδον που δέχτηκε η υπουργός τόσο από το διαδίκτυο όσο και από τον έντυπο τύπο, με την ΕΩ να πρωταγωνιστεί.
Φαίνεται όμως ότι η ίδια έχει πάρει την απόφαση της. Έτσι φάνηκε τουλάχιστον από τα όσα είπε σε πρόσφατη ομιλία της στο London School of Economics, όπου δήλωσε ότι προτίθεται να προβεί σε αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών.

Αλλαγές οι οποίες ουσιαστικά μεταλάσσουν την ύλη του από θέματα ορθοδόξου χριστιανικής ομολογίας και ηθικής σε μάθημα “θρησκειολογίας”. Ενώ παράλληλα θα περιλαμβάνει όλες τις θρησκείες “απαλλαγμένο από εκκλησιαστικές επιρροές”.
Όλοι ξέρουν ότι η κ. Διαμαντοπούλου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες “εκλεκτες” των διαφόρων διεθνών κέντρων στην χώρα μας. Και προφανώς το ότι συμβαίνει αυτό σίγουρα δεν οφείλεται στο ότι έχει μια συμβατή με τον υπόλοιπο ελληνικό λαό θεώρηση για το μέλλον του λαού μας.
Τόσο η γλώσσα όσο και η θρησκεία του ελληνικού λαού, αποτελούν δύο από τους πυλώνες του έθνους, όπως τουλάχιστον τους αναφέρει ο Ηρόδοτος. Το τρίτο, το όμαιμον είναι επίσης στο στόχαστρο.
Υπεύθυνη όμως για τους δύο πυλώνες είναι η κ. Διαμαντοπούλου, μέσω του υπουργείου του οποίου προϊστάται. Και έχει εκδηλώσεις τις προθέσεις της να υποσκάψει και τους δύο. Αντικαθιστώντας (βαθμηδόν είναι η αλήθεια) την ελληνική γλώσσα με την αγγλικά, καταργώντας τα θρησκευτικά στο σχολείο, διαχωρίζοντας κράτος και εκκλησία και ούτω καθ' εξής.
Όσο για τον τρίτο πυλώνα, την δουλειά έχουν αναλάβει τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην χώρα μας και οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται.

2 σχόλια:

 1. να δεις οτι στο τελος τιποτε απο ολα αυτα δε θα γινουνε
  θα τους σταματησει το χερι του ΘΕΟΥ
  ο πατερας μου που εκανε τον ντεμεκ αθεο , μουλεγε απο καμια φορα οταν τα πραγματα αγριευαν
  -αντε ρε μη φοβαστε , ο Θεος την Ελλαδα δεν την αφηνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΦΟΙΝΙΚΑ!
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
  ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ...
  ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΙΣΤΗ...ΑΚΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΔΩΜΙΤΕΣ, ΜΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΧΑΛΙΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ..Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΤΣΙ.
  ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
  ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή