"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τον πρωθυπουργό, πολίτες δίνουν και στον Λοβέρδο την σύνταξή τους



Μετά τον πρωθυπουργό ο οποίος μόλις ανακοίνωσε το Μνημόνιο μας είπε ότι τον βρίσκουν Ελληνες στο δρόμο και του δίνουν τη σύνταξή τους, μας προέκυψε και ο Λοβέρδος. Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα, την πολλοστή τις τελευταίες ημέρες, ο υπουργός Υγείας είπε ότι… δέχεται πιέσεις από τους πολίτες για να προχωρήσει τη μεταρρύθμιση στην υγεία. ‘Μην κάνετε πίσω, μην υποχωρήσετε μας λένε οι πολίτες”, τόνισε ο υπουργός και συνέχισε: «Η πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι γίνεται κάτι καλό γι’ αυτούς. Δεν περνάει από το μυαλό μας να μην οργανώσουμε σωστά αυτή την νομοθετική πρωτοβουλία», τόνισε ο κ.Λοβέρδος.
Από κοντά και σαν καλός μαθητής ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης ο οποίος επανέλαβε ότι υπάρχει «πίεση των απλών πολιτών που εκδηλώνεται μαζικά τις τελευταίες ημέρες, που μας λένε να προχωρήσουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να τους απογοητεύσουμε. Μέρα με τη μέρα ο ασφαλισμένος του ΙΚΑ θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετείται καλύτερα».
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε ότι ο κόσμος δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει αλλά ασχολείται με το πώς ο Λοβέρδος θα μεταρρυθμίσει την υγεία.
Κατ’ αρχάς να πούμε ότι εκ του αποτελέσματος κρίνεται κάποιος, οπότε δε χρειάζεται να γίνεται ανέξοδη κριτική ακόμη και σε μια προσπάθεια που κάνει αυτή η κυβέρνηση. Ωστόσο, προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα:
  • Πότε έμαθε μέσα σε τρεις μήνες ο Λοβέρδος το χώρο της υγείας; Πότε έμαθε για τις απίστευτες ουρές κάθε μέρα από ασφαλισμένους στο ΙΚΑ και τα άλλα ταμεία; Και γιατί θα πρέπει να πιστέψουμε ότι θα λύσει το πρόβλημα με το νέο σύστημα που προωθεί;
  • Τι είδους μεταρρύθμιση είναι αυτή η οποία στηρίζεται όχι στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών αλλά στη μείωση των δαπανών για την υγεία; Είναι φανερό ότι με το νέο σύστημα απλά γίνεται προσπάθεια -με διαταγή της τρόικας φυσικά- να περικοπούν οι μισθοί των γιατρών που μπαίνουν στο σύστημα. 600 ευρώ και πολύ τους είναι, λέει η κυβέρνηση. Την ίδια ώρα βάζει τους πολίτες να πληρώνουν 5 ευρώ για κάθε επίσκεψη σε νοσοκομείο, κόβει από παντού φάρμακα και εξετάσεις, συγχωνεύει νοσοκομεία περιορίζοντας έτσι τη δυνατότητα για καλύτερη εξυπηρέτηση, βάζει χέρι στα ταμεία και τις υπηρεσίες ακόμη και υγιών ταμείων.
  • Εντάξει, να τα βάλουμε με τους “κακούς” γιατρούς, άλλωστε, ο κόσμος παρ’ όλο που τους έχει ανάγκη τους βρίζει μέρα νύχτα. Αλλα να διαλύσει τα πάντα και να καταταλαιπωρήσει εκατομμύρια ασφαλισμένους προκειμένου να περάσει το δικό της η κυβέρνηση, αυτό πάει πολύ.
  • Τέλος, πάει πολύ να μας λένε ότι πιέζονται από τον κόσμο να πάρουν μέτρα και να μην… κιοτέψουν. Ο κόσμος θέλει καλύτερη ζωή, καλύτερη υγεία, πρόσβαση σε δημόσια δωρεάν παιδεία, ειδικά οι μη έχοντες. Δε θέλει ουρές, ταλαιπωρία, έλλειψη σεβασμού από γιατρούς και σύστημα υγείας. Ας λύσει πρώτα ο κ. Λοβέρδος το θέμα με τα πιράνχας, τους εργολάβους της υγείας και τους προμηθευτές κι ας αφήσει ήσυχους τους συνταξιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου