"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στο Κάιρο μεταβαίνει την Κυριακή ο πρωθυπουργός

Την απόφαση να μεταβεί στο Κάιρο την Κυριακή ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός είχε σειρά τηλεφωνικών επαφών με την επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χίλαρι Κλίντον, τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σ.Λαβρόφ, τον Αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ και τον Μοχάμεντ ελ Μπαραντέι.

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις, ενώ τόνισε το ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον για τα γεγονότα, δεδομένου ότι στη χώρα ζουν Έλληνες, ενώ υπάρχει και το Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας.

«Αποφάσισα να μεταβώ στο Κάιρο για να μεταφέρω αφενός το πνεύμα και τη συζήτηση της ΕΕ, αλλά τις σκέψεις της ελληνικής κυβέρνησης. Θα σταθούμε δίπλα στον αιγυπτιακό λαό» τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν μεταβαίνει στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα ως απεσταλμένος της ΕΕ, ο κ. Παπανδρέου εξήγησε ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ και ότι ο ίδιος έχει συντονίσει τις ενέργειές του με την αρμόδια υπουργό Εξωτερικών της Ένωσης.

Η ίδια η βαρώνη Αστον (υπουργός Εξωτερικών της ΕΕ) θα μεταβεί στην Αίγυπτο μετά την επίσκεψη του κ. Παπανδρέου.

Για το κατά πόσο θα συναντηθεί και με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους τόνισε ότι προς το παρόν δεν επιθυμεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις επαφές.

Σε άλλη ερώτηση για το κατά πόσο στέκει η άποψη ότι στις χώρες της περιοχής μπορούν να υπάρξουν μόνο δικτατορικά η θεοκρατικά καθεστώτα, ο κ. Παπανδρέου υπενθύμισε ότι η Δημοκρατία δεν γεννήθηκε σε χριστιανική χώρα, αλλά στην πόλη-κράτος της Αρχαίας Αθήνας.

«Η έννοια της Δημοκρατίας είναι οικουμενική» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου