"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Σερβία: Τη μεγαλύτερη διαδήλωση εδώ και χρόνια, πραγματοποιεί η αντιπολίτευση στο κέντρο του Βελιγραδίου με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών


Σερβία: Τη μεγαλύτερη διαδήλωση εδώ και χρόνια, πραγματοποιεί η αντιπολίτευση στο κέντρο του Βελιγραδίου με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών
  1. Δεκάδες χιλιάδες δυσαρεστημένοι Σέρβοι συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κέντρο του Βελιγραδίου στη μεγαλύτερη αντικυβερνητική διαδήλωση που γίνεται εδώ και χρόνια και αποσκοπεί να δείξει την ισχύ της αντιπολίτευσης ενόψει των προγραμματισμένων για το 2012 εκλογών.
  2.     Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δυσαρεστηθεί από τον φιλοευρωπαϊκό συνασπισμό που κυβερνάει τη χώρα από το 2008, λόγω των συνεχιζόμενων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της χώρας και της απογοήτευσής τους από την αργή ενταξιακή πορεία της στην ΕΕ.
  3.     "Η κυβέρνηση αυτή μας υποσχέθηκε γάλα και μέλι το 2008 και τί έχουμε τώρα; Περισσότερες στερήσεις και μια ανέντιμη και αλαζονική κυβέρνηση που δεν ενδιαφέρεται για τον ίδιο της το λαό", δήλωσε η 44χρονη διαδηλώτρια Ζντράβκα Ζανοΐλοβιτς, η οποία εργάζεται ως σερβιτόρα στο Βελιγράδι.
  4.     Η διαδήλωση διοργανώθηκε από τον Τόμισλαβ Νίκολιτς, αρχηγό του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος, που αποτελεί το αντιπολιτευόμενο κόμμα με τη μεγαλύτερη επιρροή, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, και τον μεγαλύτερο αντίπαλο του κυβερνώντος Σερβικού Δημοκρατικού Κόμματος.
  5.     Η αστυνομία υπολογίζει ότι περίπου 70.000 διαδηλωτές μετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
  6.     "Δεν ήμουν ψηφοφόρος του Νίκολιτς στο παρελθόν, αλλά τώρα είμαι τόσο απογοητευμένος από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, τη φτώχεια, τη διαφθορά και τις στερήσεις", δήλωσε ο 56χρονος διαδηλωτής Ντράγκομιρ Ντιούριτς, εργαζόμενος σε μεταλλωρυχεία, ο οποίος ήρθε από το Κραγκούγεβατς στο Βελιγράδι για να πάρει μέρος στη διαδήλωση.
  7.     Οι διαδηλωτές, μερικοί από τους οποίους ήρθαν με λεωφορεία από άλλες πόλεις της Σερβίας, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κοινοβούλιο με πανό στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως: "Δημοκρατικό Κόμμα είναι ώρα να φεύγεις" και "Πεινάμε".
  8.     Η αστυνομία είχε κλείσει τμήματα του κεντρικού Βελιγραδίου για να διευκολύνει την πραγματοποίηση της διαδήλωσης.
  9.     Το κόμμα του Νίκολιτς, το οποίο δεν ήταν το μόνο που μετείχε στη διαδήλωση, ζητεί πρόωρες εκλογές, υψηλότερους μισθούς και καταπολέμηση της διαφθοράς. "Αν δεν ανταποκριθούν στα αιτήματά μας, θα αρχίσουμε συνεχείς διαδηλώσεις από τον Απρίλιο", είχε δηλώσει ο Νίκολιτς στο Ρόιτερς πριν από τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου