"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Διαδηλώσεις με αίτημα την παραίτηση του Μπερλουσκόνι

Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας διοργανώνονται σε 234 πόλεις της Ιταλίας με αίτημα την παραίτηση του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η πρωτοβουλία ανήκει σε δίκτυα και οργανώσεις γυναικών, με την στήριξη συνδικάτων και κομμάτων της κεντροαριστεράς.
Οι διοργανώτριες, πιστεύουν ότι "με τις αποκαλύψεις του σκανδάλου Ρούμπι Καρίμα, ο Μπερλουσκόνι προσέβαλε την αξιοπρέπεια και τη βαθύτερη οντότητα των Ιταλίδων".
Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν στις δύο τοπική ώρα (τρεις ώρα Ελλάδος), σε κεντρικά σημεία του κέντρου: στον λόφο Πίντσιο της Ρώμης, στην Πλατεία Σαν Κάρλο του Μιλάνου, στην Πλατεία Ματτεόττι της Νάπολης, στο "Κάμπο σαν Μπάρναμπα" της Βενετίας.
Κύριο σύνθημα των διαδηλώσεων "Se non ora, quando?"(Αν δεν συμβεί τώρα, πότε;).
Θα συμμετέχουν γυναίκες πολιτικοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, συγγραφείς και πολλές άλλες εργαζόμενες.
Και η Καθολική Εκκλησία όμως δηλώνει έμμεσα την υποστήριξή της.
Ο Μάρκο Ταρκουίνιο, διευθυντής της εφημερίδας "Αββενίρε" ( που εκδίδεται από την Συνέλευση Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας), γράφει : “Αν ήμουν γυναίκα, θα διαδήλωνα στις πλατείες. Όχι για μικροπολιτικά συμφέροντα, αλλά από αγάπη. Από ένα επαναστατικό σκίρτημα της λογικής και της καρδιάς, που χαρακτηρίζει μια πιστή χριστιανή και έναν ελεύθερο άνθρωπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου