"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Δεν έχουν τον θεό τους - Απειλούν με πλειστηριασμούς τους Έλληνες του Εξωτερικού

ypoik

Μέχρι την 4η Μαρτίου 2011 καλούνται να εξοφλήσουν πλήρως τις οφειλές τους, Έλληνες του Εξωτερικού με ληξιπρόθεσμες οφειλές, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής, για όσους δεν θα ανταποκριθούν, θα δρομολογηθούν διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών, συμπεριλαμβανόμενου και του πλειστηριασμού ακινήτων που διαθέτουν στην Ελλάδα. Ταυτοχρόνως, εξοργιστικά σκανδαλώδεις υποθέσεις διαφθοράς και ξεκοκαλίσματος δημοσίου χρήματος από πρώην υπουργούς παραγράφονται... Σύμφωνα με διασταυρώσεις που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου, στους οφειλέτες της Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού με στοιχεία περιουσιολογίου, πράγματι εντοπίστηκαν 382 οφειλέτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές συνολικού ποσού 5,8 εκ. ευρώ και ακίνητη περιουσία ανά την επικράτεια, αντικειμενικής αξίας 283,8 εκ. ευρώ.
Από την διασταύρωση των στοιχείων αυτών με τα δηλωθέντα εισοδήματα της τελευταίας τριετίας, επί των 382 οφειλετών, οι 170 δεν έχουν δηλώσει εισοδήματα υποκείμενα σε φορολόγηση το διάστημα 2008-2010, ενώ επί 77 φορολογουμένων με αξία ΕΤΑΚ άνω του ενός εκ. Ευρώ, οι 62 είτε δεν υποβάλλουν δήλωση είτε τα δηλούμενα εισοδήματα τους είναι μικρότερα των 20.000 ευρώ.
Εκτεταμένη ατιμωρησία...
Στην ίδια ανακοίνωση, το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι τα στοιχεία αυτά παραπέμπουν σε... "εκτεταμένη" παράλειψη υποβολής δηλώσεων από μέρους των υπόχρεων και εκπλήρωσης των υποχρεώσεων τους, γι' αυτό και θα διενεργηθεί διευρυμένος έλεγχος στους φερόμενους κατοίκους εξωτερικού για να διερευνηθεί η παραβατικότητα αυτής της ομάδας φορολογουμένων και να τους επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις".

Για την εκτεταμένη κακοδιαχείριση, την εκτεταμένη αρπαγή του δημοσίου χρήματος, και την εκτεταμένη ατιμωρησία όσων πρωταγωνίστησαν στα οικονομικά σκάνδαλα που συγκλονίζουν ακόμα την χώρα, το υπουργείο Οικονομικών δεν αναμένεται να εκδόσει τόσο αυστηρή ανακοίνωση, ούτε φυσικά πρόκειται να προχωρήσει στην εκποίηση της περιουσίας που έφτιαξαν διάφορα παμφάγα της Πολιτικής στην Ελλάδα, από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.
Στην ΔΟΥ κατοίκων Εξωτερικού το υπουργείο Οικονομικών βρήκε τους "κλέφτες" και φοροφυγάδες, άλλους κλέφτες που μπαινοβγαίνουν ακόμα στη Βουλή των Ελλήνων και στα υπουργεία, αντί να έχουν εκδιωχθεί στην εξορία, δεν βρήκε...
.elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου