"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Απαγόρευσαν στον πατέρα Βλαχάκο να πάει στα Ίμια

Ένα εξευτελιστικό «ΟΧΙ» πήρε από το λιμενικό που περιπολεί στα ‘Ιμια, ο πατέρας του ήρωα χειριστή ελικοπτέρου, Παναγιώτη Βλαχάκου, που έχασε τη ζωή του τη δραματική νύχτα της κρίσης των Ιμίων, όταν θέλησε να ανεβεί στη βραχονησίδα και να αφήσει ένα στεφάνι στη μνήμη του γιου του.
Το πρωτοφανές αυτό γεγονός συνέβη όταν στην επέτειο των Ιμίων, ο πατέρας Βλαχάκος ξεκίνησε από την Κάλυμνο με καΐκι να πάει στο ερημονήσι και να εναποθέσει ένα λουλούδινο στεφάνι για το γιο του.
Το περιπολικό του λιμενικού που συνεχώς πλέει στην περιοχή για να αποκλείσει κάθε απόπειρα απόβασης Έλληνα επισκέπτη στα ‘Ιμια, έσπευσε αμέσως και διέταξε τον καπετάνιο του σκάφους που μετέφερε τον Βλαχάκο να μην πλησιάσει καν τη βραχονησίδα.
Όταν ο καπετάνιος του σκάφους είπε στο λιμενικό ότι έχει επιβάτη τον πατέρα του Βλαχάκου, η απάντηση ήταν ότι υπάρχει εντολή να μην επιτραπεί σε οποιονδήποτε να ανέβει στα Ίμια.
Ο πατέρας του Βλαχάκου έριξε στεφάνι στη θάλασσα στο σημείο που έπεσε το ελικόπτερο και βρίσκεται ο γιος του και επέστρεψε στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου