"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Φόλες σε αδέσποτα στην ΗλείαΔεκάδες περιστατικά με θανατώσεις ζώων με φόλα έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Ηλεία. Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Κυλλήνης πριν από δύο ημέρες ένας κτηνοτρόφος έριξε φόλα σε σκυλί ενώ αυτό βρισκόταν εντός περιφραγμένου χώρου με την αιτιολογία πως ενοχλούσε με το γάβγισμά του το κοπάδι του όταν περνούσε από εκεί. Ο θάνατος του ζώου επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά με φρικτούς πόνους. Ο ιδιοκτήτης του πρόκειται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στο Α.Τ. Λεχαινών.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο δάσος της Φολόης σύμφωνα με τους κυνηγούς της περιοχής.

Η διευθύντρια της διεύθυνσης Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηλείας, Π. Σπυροπούλου, αποκάλυψε στην Ελευθεροτυπία ότι παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε προ ημερών και στην Κρέστενα με το θάνατο από φόλες δύο σκυλιών που ζούσαν μέσα σε περιφραγμένο χώρο. Τόνισε ακόμη ότι αυτές οι πράξεις είναι καταδικαστέες και ποινικά αδικήματα που τιμωρούνται.

Με αφορμή αυτά τα γεγονότα η Ενωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον Ηλείας (ΕΠΟΠ) εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:


«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός της συχνής κακοποίησης, ακόμη και θανάτωσης σκυλιών, που δυστυχώς εξακολουθεί να παρατηρείται στην επαρχία και κανένας δήμος, παρ' ότι υποχρεούται, δεν έχει κάνει το παραμικρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου