"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΑΦΤΗΚΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ !

kolokotronis 400x264 Με την Τούρκικη σημαία κάτω από τα τσαρούχια του θάφτηκε ο Κολοκοτρώνης!
Πήραμε το βιντεάκι από την εκπομπή «Η Μηχανή του Χρόνου» του δημοσιογράφου Χρήστου Βασιλόπουλου που μεταδόθηκε την νύχτα της Δευτέρας 22 Μαρτίου 2010 από την ΝΕΤ. Πηγαίνετε στο 0:50 του βίντεο, να δείτε κάτι συγκλονιστικό, που μάς κρύβουν επιμελώς στα σχολεία:
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης θάφτηκε (Φλεβάρης 1843) έχοντας κάτω από τα τσαρούχια του την Τουρκική Σημαία, για να θυμούνται οι Έλληνες πόσο μισούσε τους Τούρκους.«Κολοκοτρώνης φώναξε, κι όλη η Τουρκιά ετρόμαξε», που λέει και το γνωστό Δημοτικό τραγούδι.

Αυτό το βίντεο,είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν πως περνούσαμε καλά επί τουρκοκρατίας στο καινούριο ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΪ και στην γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για το ξαναγράψιμο της ελληνικής ιστορίας από τις Ρεπούσηδες και τους Βερέμηδες.


Δίολκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου