"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δοκίμασε τα χημικά των ΜΑΤ πριν πάρει την πρώτη του ανάσα





xyta-keratea-epeisodia Νεκρό έμβρυο οκτώ μηνών, μετά από την επίθεση των ΜΑΤ στην μητέρα του
Σε φιάσκο άνευ προηγουμένου εξελίσσεται για την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου η υπόθεση με το ΧΥΤΑ της Κερατέας. Αυτή την στιγμή φαίνεται ότι η σοβαρότητα του προβλήματος, ξεπερνάει για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ακόμη και την υπόθεση της τρομοκρατίας η οποία είναι ανοιχτή πληγή εδώ και πολλά χρόνια για το ελληνικό κράτος.
Από ότι φαίνεται όμως, η αδιαλλαξία του κ. Παπουτσή και οι “δυναμικές επεμβάσεις” των ΜΑΤ, μέσα στο χωριό, μέσα στα σπίτια των κατοίκων, στις αυλές τους, στα σοκάκια του χωριού, έφεραν και τον πρώτο νεκρό. Ακόμη έναν νεκρό, στην “καριέρα” του κ. Παπουτσή μετά τους δεκάδες νεκρούς του «Σάμινα».
Ο λόγος για ένα έμβρυο, οκτώ μηνών, του οποίου η μητέρα απέβαλλε. Όπως μας μεταφέρουν πηγές από την περιοχή, η νεαρή μητέρα, βρέθηκε έξω από το σπίτι της, αντιμέτωπη με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Όπως μαθαίνουμε από κατοίκους που βρέθηκαν εκεί, παρόλο που η ίδια – φυσικά και λόγω “ενδιαφέρουσας” δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να έχει εμπλοκή στα επεισόδια, ήταν αρκετά άτυχη για να δεχτεί τα δακρυγόνα, με τα οποία οι “πραιτοριανοί” του κ. Παπουτσή πλημμύρισαν την περιοχή.  Τα επεισόδια, όπως μαθαίνουμε, έλαβαν χώρα ακριβώς μπροστά από το σπίτι της νεαρής γυναίκας.
Παρόλο που το θέμα έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις στο διαδίκτυο, αρκετοί από τους κατοίκους τηρούν στάση αναμονής, καθώς περιμένουν την νεκροψία που θα γίνει στο έμβρυο. Φυσικά είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν κάποια αποβολή, που πολλοί φοβούνται ότι υπό πολιτική πίεση, τα αίτια θα αποδοθούν αλλού.
Παρ' όλα αυτά, ακόμη και ο φόβος που μπορεί να προκαλέσει η... επέλαση μέσα στις αυλές των κατοίκων, των πάνοπλων διμοιριών των ΜΑΤ που η κυβέρνηση στέλνει στην Κερατέα, είναι αρκετές για να προκαλέσουν τέτοιου είδους αποτελέσματα.
Όπως και να έχει η κατάσταση στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Η ΕΛ.ΑΣ. κάθε μέρα διαθέτει εκεί μεγάλο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων, χωρίς να γνωρίζει κανείς το γιατί ακριβώς. Σύμφωνα με τους κατοίκους, τα ΜΑΤ ξεκίνησαν να βρίσκονται εκεί, για να προστατεύουν τα μηχανήματα των μεγαλοεργολάβων και πλέον κατηγορούν ανοικτά τον κ. Παπουτσή για βεντέτα την οποία έχουν ανοίξει τα ΜΑΤ κατά των κατοίκων.
Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε όλη την φωτογραφία του αστυνομικού της ασφάλειας, με πολιτικά, ο οποίος έτεινε το όπλο του, κατά ομάδας κατοίκων, μετά την έξοδό του από σπίτι, στο οποίο είχε κάνει έφοδο η ΕΛΑΣ, για να συλλάβει κάποιον κάτοικο της περιοχής. Ό ίδιος ισχυρίζεται ότι κάποιοι του επιτέθηκαν για να του πάρουν το όπλο.
Και η αστυνομία όμως συνεχώς καταγγέλλει επιθέσεις εις βάρος μελών της, ενώ οι εισαγγελικές αρχές, διαρρέουν πληροφορίες για μαζικές δικογραφίες, οι οποίες θα οδηγήσουν δεκάδες κατοίκους της περιοχής στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Η ουσία είναι, ότι η κυβέρνηση, αντί να έλθει σε διάλογο με τους κατοίκους, έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το... μαστίγιο, εγκαθιστώντας μέσα στο χωριό ισχυρότατες  αστυνομικές δυνάμεις. Ίσως πλέον κανείς να μην θυμάται, μετά από δύο σχεδόν μήνες συνεχόμενων επεισοδίων, τον αρχικό λόγο που ξεκίνησαν αυτά. Πλέον πολλοί από τους κατοίκους, ειδικά μετά τις πρόσφατες πράξεις κάποιων αστυνομικών, έχουν πάρει
την υπόθεση προσωπικά.
Και το τι μέλλει γενέσθαι ακόμη δεν το γνωρίζει κανείς. Οι κάτοικοι δηλώνουν ανυποχώρητοι, όπως ακριβώς και το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. Και από ό,τι φαίνεται υπάρχει ήδη ο πρώτος νεκρός. Πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία;

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου