"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Διώκονται πέντε Έλληνες για το γιαούρτι στον Αλαβάνο

060211-alavanos
Διώκουν άλλους πέντε Έλληνες από τον Άγιο Παντελεήμονα οι αριστεριστές και η ΕΛΑΣ, σε αγαστή για άλλη μια φορά συνεργασία! Μεταξύ των διωκόμενων, δύο γυναίκες κάτοικοι της περιοχής (θαυμάστε τους ανδρείους αριστεριστές!), έναν ανήλικο (θέλουν να τον ρημάξουν, να του λερώσουν το ποινικό μητρώο και να τον «απονευρώσουν»), έναν φοιτητή και έναν από τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη για να παραμείνει η γειτονιά ελληνική. Τους κατηγορούν όλους για πλημμελήματα: έργω εξύβριση και διατάραξη κοινής ησυχίας. Μηνυτής, ένας αριστεριστής που αρέσκεται φαίνεται να προσφεύγει σε διώξεις, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό του Αλέκου Αλαβάνου, εν ονόματι Αθανάσιος Κούρκουλας. Μια «λεπτομέρεια»: ο τύπος αυτός είναι, όλως τυχαίως, στέλεχος της οργάνωσης Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό! Το σύστημα, προσπαθεί και πάλι να τρομοκρατήσει τον κόσμο, ώστε να επιβάλει ανενόχλητο την πολυπολιτισμικότητα. Αλλά, ας τα πάρουμε από την αρχή.

Τι έγινε
Στις 22 Οκτωβρίου 2010, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου εν όψει των δημοτικών & περιφερειακών εκλογών, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» (από Έλληνες;) Αλέκος Αλαβάνος, αποφάσισε... να προκαλέσει! Και μετέβη επικεφαλής ομάδας υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του... στον Άγιο Παντελεήμονα! Αλήθεια, για να μιλήσει εκεί με ποιόν; Μόνο που ο «πολύς» κ. Αλαβάνος, περιτριγυριζόταν από τους δύο αστυνομικούς της φρουράς του (Ανέστη Ραπτόπουλο και Ευάγγελο Ξερά) και ομάδα αντιεξουσιαστών κρανοφόρων (φοβερός συνδυασμός), που κρατούσαν... ρόπαλα! Για το «διάλογο»... Τα παραπάνω φαίνονται και στα σχετικά πλάνα στην τηλεόραση. Οι κάτοικοι τον πήραν χαμπάρι και έπεσαν γιαούρτια και αυγά, σε μια καθ' όλα αυθόρμητη αντίδραση, ενδεικτική του κλίματος στην περιοχή. Όμως, κάποιοι (εξ αριστερών και εκ του κράτους) κάτι «έψαχναν» εκεί, αφού έστησαν τα δόκανά τους. Η Ασφάλεια ακολουθούσε (όλως τυχαίως;) τον κ. Αλαβάνο (κατόπιν συνεννόησης;) και βρέθηκε με πολλές φωτογραφίες που ενσωματώθηκαν στη δικογραφία, αφού ο «προοδευτικός» τύπος εν ονόματι Αθανάσιος Κούρκουλας έκανε τις μηνύσεις του. Συγχορδία... Φωτογραφίες σύγχρονες, που απεικονίζουν με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά όσων διαμαρτύρονταν.

Βρώμικα παιχνίδια
Είναι πλέον παραπάνω από φανερό, ότι η ΕΛΑΣ του Λευτέρη Οικονόμου συνεργάζεται με σκληρούς αριστεριστές και αντιεξουσιαστές. Ο δε συντονισμός τους, για τον οποίο κάποιοι εθνομηδενιστές ένστολοι θα λογοδοτήσουν εν καιρώ στη Δικαιοσύνη, είναι «αρμονικός». Στρέφεται δε κατά των πατριωτών και κατά των κατοίκων οι οποίοι προσπαθούν να προστατεύσουν τις γειτονιές τους από τις τριτοκοσμικές ορδές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όσον αφορά στην ΕΛΑΣ, είναι όντως λυπηρό άνθρωποι που φορούν το εθνόσημο, να απαρνούνται τις εθνικές και χριστιανικές αξίες και ενστερνίζονται την πολυπολιτισμικότητα και την ελευθεριότητα, για να κάνουν καριέρα. Και να συμμαχούν με αυτούς που τους σκότωναν και τους σκοτώνουν! Και να το κάνουν αυτό, ρημάζοντας στην κυριολεξία ανθρώπινες ζωές («δικά μας παιδιά», λένε πια για την ΕΛΑΣ οι αριστεριστές). Βέβαια, αυτά τα είδαμε πρόσφατα και στις Ένοπλες Δυνάμεις και δη σε ανώτατο επίπεδο. Η κατρακύλα μερικών ένστολών μας, δεν έχει όριο. Έχει όμως γνώση ο λαός.

Διαμαρτυρήθηκαν και βρήκαν το μπελά τους!

Η γνωστή δικηγόρος Χριστίνα Τσαμπάζη, η οποία εκπροσωπεί τρεις εκ των πέντε διωκόμενων από τον Άγιο Παντελεήμονα, δήλωσε στον «ΕΚ» για την υπόθεση: «Οι κάτοικοι επιχείρησαν να προασπίσουν την ειρήνη και την ασφάλεια της περιοχής τους και για το λόγο αυτό προσέφυγαν στον κ. Αλαβάνο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και αντ' αυτού, κατηγορήθηκαν για επεισόδια».

.elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου