"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση στον Παπανδρέου από την ομάδα «Anonymous»


Επίθεση στον Παπανδρέου από την ομάδα «Anonymous»
Άγρια επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου τόσο με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, όσο και αυτή της σοσιαλιστικής διεθνούς εξαπολύουν μέσω κειμένου που έχει δημοσιευτεί στο internet, το οποίο φέρεται να έχει αναρτήσει η ομάδα Anonymous.
Οι άγνωστοι συντάκτες ασκούν έντονη κριτική στην σοσιαλιστική διεθνή την οποία χαρακτηρίζουν χαρακτηρίζουν ως «(εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή")», που είχε ως μέλη της τον Μπεν Αλί, τον Χόσνι Μουμπάρακ, ενώ σε αυτή παραμένει ακόμη Βενιαμίν Νετανιάχου.
Απευθυνόμενοι στον Γ. Παπανδρέου οι συντάκτες προειδοποιούν πως «θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».
Η «Ανώνυμοι» έγιναν γνωστοί με τις επιθέσεις που πραγματοποίησε προς τους την PayPal, την Visa και της MasterCard, σε ένδειξη συμπαράστασης προς το Wikileaks στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.
newsday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου