"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Η “διγλωσσία” του κ. Regling για το ελληνικό χρέος και οι διαψεύσεις που δεν πείθουν πλέον κανένα


O επικεφαλής του ταμείου EFSF Klaus Regling.πρότεινε την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους πριν μερικές εβδομάδες , σχέδιο που αντιμετωπίστηκε με συμπάθεια από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης στην συνάντηση τους την περασμένη εβδομάδα, όπως αναφέρει το Γερμανικό Περιοδικό Der Spiegel.
Το μέτρο αυτό θα έχει καλές προοπτικές στα πλαίσια ενός πακέτου για την σταθεροποίηση της Ευρωζώνης εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το Μάρτιο αναφέρει το περιοδικό, χωρίς να επικαλείται συγκεκριμένες πηγές.
H συγκεκριμένη προδημοσίευση του περιοδικού Der Spiegel έρχεται ως συνέχεια των απανωτών γερμανικών δημοσιευμάτων σχετικά με την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους αυτή την εβδομάδα από μεγάλα Γερμανικά έντυπα όπως το περιοδικό Die Ziet, η γερμανική Financial Times και η “Ηandelsblatt”. Σε όλα τα δημοσιεύματα γίνεται αναφορά σε σχέδιο που προβλέπει την αγορά ομολόγων από το EFSF ή την παροχή δανείων με ευνοϊκούς όρους σε αυτά τα κράτη που θα χρησιμοποιούνται για την επαναγορά του χρέους και τη μείωση των υποχρεώσεων τους. Μάλιστα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σχέδιο που δεν εμφανίστηκε τώρα για πρώτη φορά αλλά υπάρχει στην ατζέντα των Ευρωπαίων εδώ και καιρό.
Οι διαδοχικές πλέον διαψεύσεις από όλες τις πλευρές δεν μπορούν να υποβαθμίσουν το θέμα καθώς είναι χαρακτηριστική η "διγλωσσία" του κ. Regling , o οποίος ακολουθώντας την «γραμμή» της Κομισιόν και της Γερμανίας έσπευσε πριν από δύο μέρες να τονίσει ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται αναδιάρθρωση του χρέους της. Οι ακριβείς του δηλώσεις αναφέρουν «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται αναδιάρθρωση του χρέους της και το ευρωπαϊκό ταμείο διάσωσης δεν χρειάζεται προς το παρόν ενίσχυση. Η άποψη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται αναδιάρθρωση χρέους, ότι οι αγορές υπερεκτιμούν αυτό τον κίνδυνο. Αναμένουμε ότι με την εφαρμογή αυτών των μεταρρυθμίσεων η φερεγγυότητα της Ελλάδας θα ενισχυθεί και πάλι", πρόσθεσε.
Τώρα το περιοδικό Der Spiegel, με την αναφορά του «αδειάζει» τον κ. Regling , o οποίος είχε προτείνει την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μέσω EFSF πριν από μερικές εβδομάδες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου