"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

“Ευκαιρία συμβιβασμού” η συνάντηση για το Κυπριακό


Ως την καλύτερη ευκαιρία για συμβιβασμό χαρακτηρίζει την αυριανή συνάντηση στη Γενεύη για το Κυπριακό ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Γουίλιαμ Χέιγκ, σε άρθρο του στην εφημερίδα της Κύπρου «Φιλελεύθερος».
Ο κ. Χέιγκ εκτιμά ότι πρόκειται για μια «μια αυθεντική ευκαιρία για συμβιβασμό». Σημειώνει ότι η διεθνής κοινότητα θέλει να βοηθήσει να βρεθεί μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για το κυπριακό πρόβλημα και καλεί τους Κυπρίους να μην κλοτσήσουν τη δέσμευση αυτή «με τρόπο που να διακινδυνεύσετε την απόσυρσή της».
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών χαρακτηρίζει τη συνάντηση «ιστορική ευκαιρία για να γίνει ένα βήμα που θα οδηγήσει στο τέλος της 36χρονης διχοτόμησης». Αναφέρει επίσης ότι η Βρετανία υποστηρίζει πλήρως τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αλεξάντερ Ντάουνερ, τονίζοντας πως η εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών είναι η εγγύηση πως η λύση θα περάσει από δοκιμασία διεθνούς ευπρέπειας.
Ο Βρετανός υπουργός αναφέρει ακόμα ότι οι δύο πλευρές έκαναν ξεκάθαρους συμβιβασμούς προς το συμφέρον της συμφωνίας.Επισημαίνει ταυτόχρονα πως ρόλο-κλειδί διαδραματίζει και η Τουρκία και δεσμεύτηκε πως η Βρετανία θα συνεχίσει να την παροτρύνει να υποστηρίξει τις προσπάθειες για λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου