"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο… Γιάννης είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρως!

ragkousis_vouli


Δεν λέμε… πονηρός ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, έχει συνειδητοποιήσει τις αντιδράσεις για την «κάρτα του πολίτη» και δεν θέλει να ρίξει «λάδι στη φωτιά».
Έτσι παρά τις… κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις για την «αυστηρή προστασία των προσωπικών δεδομένων μέσα από τη κάρτα του πολίτη με την δέσμευση ότι θα ενσωματωθεί πλήρως η γνώμη της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής», που έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, επί της ουσίας απέφυγε ν’ απαντήσει εάν η «Κάρτα του Πολίτη» θα είναι υποχρεωτική ή προαιρετική.
Παράλληλα, ο κ. Ραγκούσης, απέρριψε κατηγορηματικά τις αιτιάσεις του βουλευτή του ΛΑΟΣ Α. Γεωργιάδη ότι τόσο η Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όσο και η Ιερά Σύνοδος έχουν εκφράσει προβληματισμό και ενστάσεις για την συγκεκριμένη κάρτα. Ακούει η Αρχή Προστασίας; Ακούει ο κ. Ιερώνυμος;
Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ακόμα ότι «για μεγάλη μερίδα ορθοδόξων χριστιανών η κάρτα αυτή προσβάλει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους», πρότεινε «να είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική διαφορετικά θα προξενήσει τρομακτικές αντιδράσεις».
«Η κάρτα αυτή δεν είναι μέσο καταχώρησης προσωπικών δεδομένων των πολιτών, αλλά κλειδί στην μετά ΚΕΠ εποχή για την ηλεκτρονική μη γραφειοκρατική εξυπηρέτηση τους», υπογράμμισε ο κ Ραγκούσης και πρόσθεσε: «Ένα μεγάλο κομμάτι της διαφθοράς οφείλεται στην αυτοπρόσωπη παρουσία η οποία καταργείται με την κάρτα η οποία είναι υψηλής τεχνολογίας, απαγορεύει την παραχάραξη και προστατεύει αυστηρά τα προσωπικά δεδομένα».
«Ζούμε στον αστερισμό του wikileaks και πιστεύετε ότι θα βρείτε καλύτερες δικλείδες ασφαλείας από το Στέητ Ντηπάρμεντ; Ασφάλεια 100% δεν υπάρχει. Εμείς ως κόμμα δεν θα δεχθούμε αυτή την κάρτα και καλούμε και τους ψηφοφόρους μας να κάνουν το ίδιο», υποστήριξε ο κ Γεωργιάδης.
«Το θέμα ασφάλειας προσωπικών δεδομένων δεν αφορά μόνο την κάρτα του πολίτη αλλά το σύνολο υπολογιστικών και ηλεκτρονικών συστημάτων της χώρας και όλου του κόσμου. Αν κανείς ακολουθήσει τη λογική σας πρέπει να πει όχι σε κάθε ηλεκτρονικό και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση», αντέτεινε ο υπουργός.
Ακόμα, ο κ. Ραγκούσης διέψευσε τις αιτιάσεις του κ Γεωργιάδη τόσο ότι υπάρχει άλλη άποψη της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όσο και στο ότι υπάρχει αντίδραση από την Ιερά Σύνοδο.
«Με την Ανεξάρτητη Αρχή θα κάνουμε διαβούλευση και η γνώμη της θα ενσωματωθεί πλήρως ενώ σε ότι αφορά την εκκλησία, η άποψη της είναι μετριοπαθής και ο βασικός προβληματισμός της στη συνεργασία που είχαμε ήταν αν θα υπάρχει γραμμωτός κώδικας. Εμείς λέμε δεν υπάρχει λόγος να είναι στην Κάρτα του Πολίτη», είπε ο κ Ραγκούσης. Ακούει η Αρχή Προστασίας; Ακούει ο κ. Ιερώνυμος;
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
adonis_vouliΔιαβάστε τα κύρια σημεία της ομιλίας του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αδ. Γεωργιάδη, στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, προς τον Πρωθυπουργό, με θέμα την «Κάρτα του Πολίτη».
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:«κ. Υπουργέ, είστε το κόμμα που, κατά την περίοδο της προηγούμενης διακυβέρνησής του, είχε προκαλέσει σύγκρουση στην κοινωνία για την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες. Βασικό σας επιχείρημα ήταν τα προσωπικά δεδομένα και μερίδα πολιτών με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις που θίγονταν από την υποχρεωτική αναγραφή του θρησκεύματος.
Η κυβέρνησή σας τώρα είναι έκθετη ως προς την κάρτα του πολίτη. Ερωτώ: Πώς θα σεβαστείτε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις χιλιάδων Ελλήνων που αισθάνονται προσβεβλημένοι από την κάρτα του πολίτη; Έχουμε τις αντιδράσεις πολλών ιεραρχών, όπως ο Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο Πειραιώς Σεραφείμ κ.ά. που έχουν δηλώσει ότι θα αρνηθούν την παραλαβή της κάρτας και καλούν και το ποίμνιό τους να κάνει το ίδιο.
Τι θα κάνετε πάνω σε αυτό; Θα πείτε δε με ενδιαφέρει ή θα επανεξετάσετε το ζήτημα και θα δώσετε το δικαίωμα τουλάχιστον της προαιρετικής παραλαβής και χρήσης της κάρτας;».
Απαντώντας σε μεσολαβήσασα τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών, κ. Ι. Ραγκούση, ο κ. Αδ. Γεωργιάδης είπε τα εξής:
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:«Ζούμε στην εποχή του Wikileaks. Πιστεύετε, κ. υπουργέ, ότι το State Department ή κολοσσιαίες διεθνείς τράπεζες που τώρα μαθαίνουμε όλα τα απόρρητα δεδομένα τους, δεν είχαν τις απαιτούμενες ασφαλιστικές δικλίδες; Ή μήπως πιστεύετε ότι εσείς θα έχετε καλύτερες δικλείδες ασφαλείας από αυτούς στην κάρτα;
Οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο σήμερα μπορεί να παραβιαστεί από έναν ικανό χάκερ. Δε μπορείτε να παράσχετε 100% ασφάλεια, γιατί δεν υπάρχει. Σας επισημαίνω ότι το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών έβγαλε οδηγία προς τους Γερμανούς διπλωμάτες να μην χρησιμοποιούν την αντίστοιχη αυτή κάρτα για λόγους ασφαλείας.
Εμείς ως κόμμα δεν θα δεχτούμε ποτέ αυτή την κάρτα και καλούμε και τους ψηφοφόρους μας να μην το κάνουν.
Αυτή η κάρτα είναι μία πρόκληση στις θρησκευτικές πεποιθήσεις χιλιάδων πολιτών και πρέπει να δοθεί τουλάχιστον το δικαίωμα προαιρετικής χρήσης στους πολίτες.

Ειδάλλως θα προκαλέσει τρομακτικές αντιδράσεις. Για πολλούς είναι κάτι αντίστοιχο με τα σκίτσα του Μωάμεθ που έβγαλαν σε όλο τον κόσμο 2 δισεκατομμύρια μουσουλμάνους στο δρόμο.
Θέλουμε, τέλος, τη δέσμευση της κυβέρνησης πως θα ακούσει της ενστάσεις μιας σειράς Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδας και τις ενστάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ο καθένας πρέπει να αποφασίζει μόνος του για το εάν θα την παραλάβει, αναλογιζόμενος τους κινδύνους. Η κάρτα πρέπει να είναι τουλάχιστον προαιρετική, εάν την προχωρήσετε τελικά, ειδάλλως θα ανοίξετε μεγάλη πληγή στην κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου