"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κλείνει το μάτι στους Καραμανλικούς

Μπορεί στον πρόσφατο γαλάζιο "ανασχηματισμό" να μην αξιοποιήθηκαν στη Νέα Δημοκρατία οι στενοί πολιτικοί φίλοι του τέως πρωθυπουργού (Αντώναρος, Παυλόπουλος κλπ.), ο Αντώνης Σαμαράς ωστόσο, δεν δείχνει να κλείνει, συνολικά, την πόρτα επικοινωνίας στο παρελθόν της ΝΔ.
Χθες μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο της δευτερολογίας του, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή για τα Εθνικά, αναφέρθηκε με θετικά λόγια στην περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, συγκρίνοντας την τότε εξωτερική πολιτική με τη σημερινή.
"Μιλήσατε για τις επισκέψεις Καραμανλή και τη δική σας στον Ερντογάν. Εγώ είμαι εδώ για να υπερασπίζομαι την αλήθεια. Δεν ήμουν τότε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ο Καραμανλής δεν έκανε μυστική διπλωματία για να έχει ανάγκη να βγάζει δημόσιες κορώνες. Εσείς κάνετε μυστική διπλωματία. Και επιπλέον, όταν ο Καραμανλής πήγαινε στην Τουρκία, δεν έγινε καμία παραβίαση. Όταν εσείς πήγατε στο Ερζερούμ έγινε όργιο παραβιάσεων" είπε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον υπερασπίστηκε την πενταετία 2004–2009, λέγοντας πως τότε «η χώρα δεν βρισκόταν σε καθεστώς μειωμένης κυριαρχίας»
Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε αναφορά και στη στάση της ΝΔ στο σχέδιο Ανάν, αλλά και στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλά θετικά για τις προαναφερθείσες επιλογές των κυβερνήσεων Καραμανλή. Άλλωστε έχει επαναλάβει αρκετές φορές πως κρατά όλα τα θετικά. Σε αυτή τη λογική, αξιοποίησε και πολλούς πρώην Υπουργούς στη νέα του ηγετική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου