"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κρατούμενη αποπλάνησε διευθυντή φυλακών

«Τυφλώθηκε» από έρωτα ένας διευθυντής φυλακών στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του. Ο διευθυντής των γυναικείων φυλακών των Βερσαλλιών, Φλοράν Γκονκάλβ, ερωτεύθηκε μια 22χρονη κρατούμενη, η οποία είχε καταδικαστεί για το φόνο ενός νεαρού εβραίου το 2006, τον οποίο είχε γοητεύσει για να τον παρασύρει σε ενέδρα.
Η κρατούμενη απολάμβανε προνομιακή μεταχείριση από τον 41χρονο άνδρα με σεξουαλικά ανταλλάγματα. Ο Γκονκάλβ παύθηκε από τα καθήκοντά του και διώκεται για «αθέμιτη παράδοση χρηματικού ποσού και απαγορευμένων αντικειμένων σε μια κρατούμενη και για αθέμιτη επικοινωνία με μια κρατούμενη». Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος υπό επιτήρηση, αντιμετωπίζει όμως το ενδεχόμενο τρίχρονης φυλάκισης.
Η υπόθεση της 22χρονης κρατούμενης είχε συγκινήσει όλη τη Γαλλία όταν αποκαλύφθηκε το 2006. Η νεαρή χρησίμευσε ως δόλωμα, τότε 17 ετών, για να παρασύρει τον Ιλάν Χαλιμί, ένα νεαρό εβραίο που δολοφονήθηκε από τη συμμορία της. Η «συμμορία των βαρβάρων», όπως ονομάστηκε, απήγαγε τον Χαλιμί επειδή τον θεωρούσε πλούσιο, ως εβραίο, και ήθελε να αποσπάσει λύτρα.
Ο νεαρός, αφού βασανίσθηκε επί 24 ημέρες, βρέθηκε το Φεβρουάριο του 2006 γυμνός, ετοιμοθάνατος δίπλα σε μια σιδηροδρομική γραμμή. Υπέκυψε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου