"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κύμα απαγωγών στο Σουδάν

Τρία μέλη πληρώματος ελικοπτέρου που εργάζονταν για το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (WFP) απήχθησαν σήμερα στο Νταρφούρ, στο δυτικό Σουδάν,.
Το βουλγαρικό υπουργείο Εξωτερικών διευκρίνισε ότι τρεις Βούλγαροι απήχθησαν στο Σουδάν.
"Ένα πλήρωμα τριών βούλγαρων πολιτών, που εργάζονται σε βουλγαρική αεροπορική εταιρεία, η οποία έχει σύμβαση εργασίας με τον ΟΗΕ, απήχθησαν από αγνώστους" στο Σουδάν, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Η ταυτότητα των τριών Βούλγαρων δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με το υπουργείο, η απαγωγή έγινε στο βόρειο Σουδάν. Ωστόσο, όπως και το WFP, η ευρωβουλευτής της Βουλγαρίας Μαρία Νεντέλτσεβα δήλωσε στον βουλγαρικό ραδιοσταθμό ότι η απαγωγή έγινε στην περιοχή του Νταρφούρ.
Οι απαγωγές στο Νταρφούρ εγείρουν μεγάλα εμπόδια στην παράδοση της βοήθειας στην πληγείσα από τον πόλεμο περιοχή αυτή του Σουδάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου