"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σάλος στη Σάμο με αφορμή κεραία του στρατού


Την παραίτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας ζητά ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής της Σάμου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μανώλης Βασιλέας, με αφορμή το «ξήλωμα» κεραίας ασύρματης επικοινωνίας του στρατού που ζητούν οι φορείς, η οποία τοποθετείται σε στρατόπεδο της Ταξιαρχίας, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Ο κ. Βασιλέας, ανέφερε ότι Αρχές της Σάμου απευθύνθηκαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την πολιτική ηγεσία, η οποία τους επιβεβαίωσε προ ημερών ότι οι εργασίες εγκατάστασής της θα διακοπούν και η κεραία θα τοποθετηθεί σε άλλο σημείο. Λίγο αργότερα, ωστόσο, η υπόσχεση αυτή αθετήθηκε από το υπουργείο, με το πρόσχημα ότι «δεν θα υπάρχει καλό σήμα με την Χίο».


Οι κάτοικοι δηλώνουν αναστατωμένοι, καθώς, όπως ανέφεραν στην zougla.gr η κεραία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 27 μέτρων από τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να εκτίθενται στην ακτινοβολία, οι ίδιοι και τα παιδιά τους, 24 ώρες το 24ωρο.


Ο κ. Βασιλέας ανέφερε ότι την ερχόμενη Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, συγκαλείται έκτακτη νομαρχιακή επιτροπή, κατά την οποία θα σχεδιαστούν οι επόμενες κινήσεις των φορέων της Σάμου, ενώ κατήγγειλε την ηγεσία του υπουργείου ως αναξιόπιστη.


Πηγή samiaki.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου