"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Στην εκλογή του στοχεύει ο πρώην δικτάτορας της Αϊτής

Ο πρώην δικτάτορας της Αϊτής Ζαν-Κλοντ Ντιβαλιέ επέστρεψε στην Αϊτή με την ελπίδα να είναι υποψήφιος σε επόμενες προεδρικές εκλογές και μάλιστα να εκλεγεί, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπός του, Ανρί Ρομπέρ Στερλίν.
Ο Στερλίν, πρώην πρεσβευτής της Αϊτής στο Παρίσι, δήλωσε ότι η επιστροφή του Ντιβαλιέ το βράδυ της Κυριακής, μετά από 25 χρόνια εξορίας στη Γαλλία, έχει ως στόχο να προκαλέσει τη διοργάνωση νέων προεδρικών εκλογών, καθώς τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου στις 28 Νοεμβρίου έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση.
«Πρέπει όλα να τα ανατρέψουμε για να ακυρώσουμε τις εκλογές», δήλωσε ο Στερλίν. «Και μετά θα γίνουν νέες γενικές εκλογές όπου θα υποβάλει υποψηφιότητα ο Ντιβαλιέ. Και τότε, μπίνγκο», σχολίασε στοιχηματίζοντας την εκλογή του πρώην δικτάτορα.
Ο Ντιβαλιέ που άσκησε την εξουσία από το 1971 έως το 1986, κατηγορήθηκε χθες Τρίτη για διαφθορά από τη δικαιοσύνη της χώρας του και για απάτες που διέπραξε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου