"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Γεννήθηκαν δίδυμα αδέλφια από διαφορετικούς πατεράδες


  Η μητέρα των διδύμων έμεινε έγκυος όταν ακόμα ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, ενώ είχε παράλληλη σχέση με έναν άλλο άνδρα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

 Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού γέννησε τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.
 Στη συνέχεια έκανε τεστ DNA για να αποδείξει στον πρώην σύζυγό της ότι δεν είναι ο πατέρας των παιδιών. Ομως το τεστ έδειξε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι ο πατέρας του αγοριού, ενώ ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση είναι ο πατέρας του κοριτσιού.
 Αυτό το σπάνιο φαινόμενο μπορεί να συμβεί αν η γυναίκα παράξει δύο ωάρια τα οποία γονιμοποιηθούν από δύο διαφορετικούς άνδρες.
Πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου