"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Νέες κινητοποιήσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας στις 17, 19 και 20 Ιανουαρίου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ και τον ΗΛΠΑΠ. Οι εργαζόμενοι στο Μετρό έχουν αποφασίσει αναστολή κινητοποίησεων, ενώ οι εργαζόμενοι σε τραμ και ΗΣΑΠ θα αποφασίσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ και τον ΗΛΠΑΠ αποφάσισαν επίσης να απαντήσουν θετικά στην πρόταση διαλόγου της κυβέρνησης, χωρίς ωστόσο να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις, οι οποίες αποφασίστηκαν από τις γενικές συνελεύσεις.

Από την πλευρά του, το υπουργείο έχει καταστήσει σαφές ότι διάλογος με ομηρία των εκατοντάδων χιλιάδων επιβατών, που χρησιμοποιεί καθημερινά τις αστικές συγκοινωνίες, δεν μπορεί να γίνει, ξεκαθαρίζοντας ότι η πόρτα του θα είναι ανοιχτή μόνο σε όσους δεν απεργούν.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων

·Τα λεωφορεία δεν θα βρίσκονται στους δρόμους τη Δευτέρα 17, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου από τις 11:00 έως τις 15:30.
·Τα τρόλεϊ δεν θα βρίσκονται στους δρόμους τη Δευτέρα 17, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου από τις 11:00 έως τις 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου