"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Προβοκάτσια σχεδιάζουν στον Άγιο Παντελεήμονα

page41
Και η Χαρά Νικοπούλου στο πλευρό των κατοίκων 
Σε μια άνευ προηγούμενου πρόκληση προχωρά αύριο Σάββατο, η άκρα αριστερά της χώρας, με πρωτεργάτες την ΑΝΤΑΡΣΥΑ του κ. Κωνσταντίνου και μια κουστωδία που περιλαμβάνει από την ΑΔΕΔΥ και πολλές αριστερίστικες, αντι-εθνικές, αντι-ρατσιστικές οργανώσεις αλλά και κάποιες οργανώσεις Αφγανών – Ιρανών και Πακιστανών.
Όλοι οι παραπάνω, λοιπόν έχουν προγραμματίσει το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 2 μ.μ. Συγκέντρωση στο Μουσείο, δίπλα στο Πολυτεχνείο από όπου θα γίνει πορεία προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, για να πραγματοποιηθεί εκεί “αντιρατσιστική συναυλία”.
Αυτή η πρόκληση, που δήθεν γίνεται ως διαμαρτυρία στον “φράχτη” του Έβρου, έχει σχεδιαστεί και καταγγελθεί αρκετό καιρό πριν ανακοινωθεί από τον υπουργό ΠΡΟΠΟ η σκέψη του για το χτίσιμο του φράχτη.
 μοναδικός λόγος που σχεδιάζεται αυτό, είναι η προσπάθεια των δήθεν “αντιρατσιστών” να ταπεινώσουν τους Έλληνες της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, που εδώ και τρία χρόνια αγωνίζονται για να μπορέσουν να διασφαλίσουν κάποια βασικά θέματα ασφαλούς διαβίωσης στην γειτονιά τους.
Ή αν δεν συμβεί αυτό, και υπήρχαν αντιδράσεις, να προβοκάρουν τις δυνάμεις καταστολής, σε συλλήψεις κατά των Ελλήνων που θα διαμαρτύρονταν για αυτού του είδους την πράξη τους.
Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα δεν θα μπορούσαν να κάθονται άπραγοι, ενώ οι μεταφερόμενοι “αντιρατσιστές” και οι παρελαύνοντες αναρχικοί και λαθρομετανάστες θα έκαναν μια επίδειξη ισχύος στην γειτονιά τους, καλυπτόμενοι πίσω από ιδεολογήματα της άκρας αριστεράς αλλά και την ταυτότητα δημοτικού συμβούλου του κ. Κωνσταντίνου, που φέρεται ως ο ιθύνουν νους αυτής της εκδήλωσης.
Έτσι στις 12 το πρωί του Σαββάτου, προετοιμάζουν την δική τους εκδήλωση πάνω στην πλατεία, η οποία προφανώς σκοπό έχει να καταγγείλει τόσο την στάση αυτών που θέλουν να διοργανώσουν “αντιρατσιστικές συναυλίες” στον Άγιο Παντελεήμονα, όσο και του επισήμου κράτους, που επιτρέπει να λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους εξώφθαλμες προβοκάτσιες.
Όπως γράφουν οι ίδιοι σε κείμενο που απέστειλαν σε πολλά ΜΜΕ και που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο: “Αηδιασμένοι από την βρωμερή κλίκα των δημοσιογράφων που στο 99% της ανήκει στο 2% του ΣΥΡΙΖΑ και στο 7% του ΚΚΕ , υπό την προστασία των πληρωμένων Διαχειριστών, κλητήρων της Παγκοσμιοποίησης , που πανηγυρίζουν και θριαμβολογούν για οτιδήποτε γκρεμίζει και μολύνει λίγο λίγο ( μέχρι να διαλύσει εντελώς) αυτά που κράταγαν δυνατή, αρραγή, υγιή την Ελληνική Κοινωνία” αλλά και “Μπουχτισμένοι από τις προγραμματισμένες-καθοδηγούμενες εφόδους-επιδρομές των δήθεν αναρχικών- αντιεξουσιαστών -γνωστών αγνώστων , κατ' εντολή του Παρακράτους της Κυβέρνησης, που τους ξαμολάει κάθε φορά που η φωνή διαμαρτυρίας μας πάει να υψωθεί, ώστε να την τρομοκρατήσει και στο τέλος να την κάνει να σιωπήσει.(Δεκέμβρης του 2008, Marfin,μια εβδομάδα πριν και κατά την διάρκεια της πορείας της 15ης Δεκεμβρίου). Καλούν λοιπόν το πρωί του Σαββάτου σε εκδήλωση – διαμαρτυρία στην πλατεία τους.
nikopoulou_xaraΚαι η Χαρά Νικοπούλου στο πλευρό των κατοίκων.
Το όλο σκηνικό, που πρόκειται να παιχθεί το Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα θα μπορούσε να ανήκει στα συνήθη περιστατικά της ιστορίας της περιοχής τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει όμως αυτή την φορά μια σοβαρή διαφοροποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε και είναι ασφαλής, αυτή την φορά στο πλευρό των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, θα βρεθούν άνθρωποι από όλο το φάσμα της Δεξιάς, που έχουν πια μπουχτίσει από τον “ετσιθελισμό” και τους τσαμπουκάδες της άκρας αριστεράς, για να συμπαρασταθούν στους κατοίκους.
Και όχι μόνο ως ιδιώτες αλλά και ως εκπρόσωποι τάσεων.
Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία της – όπως η ίδια είπε κατά την διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης – πρόσφατα βραβευμένης από την Ακαδημία Αθηνών, Χαράς Νικοπούλου στο πλευρό των κατοίκων.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο γύρω από το οποίο θα μπορούν να συσπειρωθούν πάρα πολλοί Έλληνες πατριώτες που θα αξιώσουν μια αξιοπρεπή ζωή στην ίδια τους την πόλη.
Παρόλο που κυκλοφορούν φήμες ότι ο όλος σχεδιασμός της άκρας αριστεράς έχει πραγματοποιηθεί με εντελώς παρακρατικό τρόπο, με διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι θα εκδιωχθούν οι κάτοικοι από την πλατεία, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία τους, πιστεύουμε ότι η παρουσία ατόμων όπως η Χαρά Νικοπούλου ή και άλλων επώνυμων αλλά και πολλών ανώνυμων Ελλήνων, θα χαλάσει αυτό το πανηγυράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου