"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

‘’Θα ανεγερθεί μόνο ένα τέμενος’’

Θα ανεγερθεί μόνο ένα τέμενος και αυτό στην Αθήνα , ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου.
Η κ. Διαμαντοπούλου έκανε γνωστό, ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για τη δημιουργία τεμένους στη Θεσσαλονίκη, ενώ αυτό της πρωτεύουσας θα είναι μικρότερο από ό, τι είχε υπολογιστεί αρχικά, θα ανεγερθεί σε χώρο πρασίνου και θα ανήκει στο υπουργείο Παιδείας.
«Αυτή είναι μια ισχυρή πολιτική απόφαση γιατί δεν θα θέλαμε ένας τέτοιος χώρος λατρείας να ανήκει στην αρμοδιότητα ή ευθύνη οποιουδήποτε άλλου κέντρου ή χώρας εκτός Ελλάδας», είπε η υπουργός.
« Ο μουσουλμανισμός έχει 117 σέχτες και δεν μπορούν να κάτσουν όλοι στο ίδιο τζαμί», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Βελόπουλος, επισείοντας τον κίνδυνο να σημειωθούν κρούσματα βίας έξω από το τέμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου