"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Επανήλθε με νέες δηλώσεις ο Πάγκαλος


«Δέκα φορές κοπρίτες» χαρακτήρισε ο Θ. Πάγκαλος τους πολιτικούς που διόρισαν ρουσφετολογικά άτομα στο Δημόσιο, μιλώντας στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» στο Σκάι. Αναφορικά με την περίφημη φράση «κοπρίτες»που απέδωσε στους δημοσίους υπαλλήλους, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι αναφερόταν σε αυτούς οι οποίοι προσλήφθηκαν από το «παράθυρο».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι τα πολλά λεφτά χάθηκαν λόγω της κακής λειτουργίας του συστήματος ενώ κατήγγειλε απόπειρα εξόντωσής του από τη ΝΔ, η οποία όπως είπε χρησιμοποιεί συγκεκριμένα ΜΜΕ.


Ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως κόρη του προσελήφθη στη Χορωδία του δήμου Αθηναίων κατόπιν διαγωνισμού ενώ αποκάλυψε πως την… απέλυσε από το γραφείο του στη Βουλή για να προσλάβει άτομο με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.


Παράλληλα χαρακτήρισε «ρατσιστική, απαράδεκτη και φασιστική» την επίθεση που δέχεται για το σωματικό του βάρος.


Για το βασιλικό γεύμα που του καταλογίζουν ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι ήταν ένα φιλικό γεύμα με την οικογένεια του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις.

2 σχόλια:

  1. Δεν βάζει μυαλό ο αρχικοπρίτης! Δυστυχώς τους αρχικοπριτες στην Ελλάδα δεν τους ξηλώνουν! Ειδικά διότι έτσι και αποφασίσει να κανει καθισιτική διαμαρτυρία στην βουλή ή σε κάποιο υπουργείο, θα πρέει να φέρουν γερανό για να τον "ξηλώσουν"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...! ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΙΝΤΖΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ....ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΓΗΓΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ.....ΒΡΑΔΥ Η ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ,ΤΟ blog ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή