"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Έβγαλε τη σφαίρα με ένα φτέρνισμα!

Τύχη βουνό είχε ένας 28χρονος Ιταλός ο οποίος κατάφερε να αποβάλλει σφαίρα που του είχε καρφωθεί στο κεφάλι... μ' ένα φτέρνισμα!
Ο Darco Sangermano είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, από πυροβολισμό. Η σφαίρα είχε εισέλθει στο κρανίο του πίσω από την κόγχη του ματιού και συγκεκριμένα στη ρινική κοιλότητα.
Προς μεγάλη έκπληξη των ιατρών, η σφαίρα δεν προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον 28χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με απλή αιμορραγία.
Καθώς περίμενε να εξετασθεί, ο νεαρός άντρας φτερνίστηκε και εξαιτίας της ισχυρής πίεσης, η σφαίρα πετάχτηκε από το δεξί του ρουθούνι!
 

Ο Sangermano, υπεβλήθη σε επέμβαση ώστε να απομακρυνθούν τα θραύσματα της σφαίρας και πλέον η υγεία του δεν κινδυνεύει, ενώ η όρασή του θα αποκατασταθεί πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου