"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αυστραλία: Πρωθυπουργέ, φύγε να αναλάβουν οι μουσουλμάνοι, λέει μουσουλμάνος ιεροκήρυκας

Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας στέλνει μήνυμα προς την κυβέρνηση της Αυστραλίας: ‘δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός από τον Αλλάχ και μόνον οι νόμοι του θα πρέπει να τηρούνται’.
«Η επίθεσή μου απευθύνεται στον πρωθυπουργό της Αυστραλίας», είπε χθες ο Ibrahim Siddiq-Conlon. «Μισώ το κοινοβούλιο στην Καμπέρα. Βάζω το μαχαίρι στο κόκαλο και συμβουλεύω το κοινοβούλιο ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να νομοθετούν. Θα πρέπει αμέσως να παραιτηθούν και να αφήσουν τους μουσουλμάνους να αναλάβουν".
Αυστραλός που ασπάστηκε το Ισλάμ, ο Siddiq-Conlon (κανονικό όνομα: Shannon James Conlon πριν το αλλάξει σε Ibrahim Muhammad Siddiq-Conlon) έχει αυτο-χριστεί ηγέτης μιας ομάδας που ονομάζεται ‘Sharia4Australia’, (‘Σαρία για την Αυστραλία’) η οποία πιέζει για την εισαγωγή δικαστηρίων της σαρία ως ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του ισλαμικού νόμου.
"Μια μέρα η Αυστραλία θα ζει κάτω από το νόμο της σαρία. Είναι αναπόφευκτο», είπε. "Εάν (οι Αυστραλοί) δεν την αποδέχονται, αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Ελπίζουμε, και στόχος μας είναι να έχουμε μια ειρηνική μετάβαση, αλλά αν εξετάσεις την ιστορία, αυτό ποτέ δεν έχει συμβεί. Υπάρχει πάντα ένας αγώνας. Είναι αναπόφευκτο ότι κάποια μέρα θα υπάρξει μια πάλη για το Ισλάμ στην Αυστραλία".
Πτυχιούχος με μάστερ στην αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνεϊ, ο Siddiq-Conlon σχημάτισε την Sharia4Australia πέρυσι. Είπε ότι έχει τρεις στόχους. Ο πρώτος είναι να πεισθούν οι μουσουλμάνοι ότι θα πρέπει να μισούν το «taghoot», την λατρεία οποιοδήποτε θεού, εκτός από τον Αλλάχ, κάτι το οποίο περιλαμβάνει και τη δημοκρατία. (Η αραβική λέξη ‘taghout’ αναφέρεται στο Κοράνι αρκετές φορές. ‘Taghout’ μπορεί να είναι ένα είδωλο, ένας ψεύτικος θεός, ένας πλάνος ή ένας πειρασμός. Επίσης περιλαμβάνει, και "άρχοντες και ηγέτες που ψευδώς τους λατρεύουν ή κακώς τους ακολουθούν και ακόμα ένα ψεύτικο δικαστή που βγάζει μία ψεύτικη απόφαση. Πηγή).
"Θα πρέπει να το μισούν, να μιλούν εναντίον του. Και, αν αυτό δεν φέρει αποτελέσματα, να αναλάβουν δράση εναντίον του."
Οι άλλοι του στόχοι είναι να συμβουλεύει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις ότι δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση να διοικούν, καθώς και να διδάσκει μη-μουσουλμάνους για τα οφέλη της Σαρία, συμπεριλαμβανομένων των ποινών, όπως ο λιθοβολισμός των μοιχών και το κόψιμο των χεριών των κλεφτών.
"Εάν το κόψιμο των χεριών είναι η τιμωρία που θα επιβάλει το δικαστήριο της σαρία τότε λέμε ‘αυτά είναι καλά νέα’, γιατί κόβοντας τα χέρια - όταν καταλάβετε τι είναι η σαρία - είναι μία πράξη ελέους σε αυτό το άτομο.
"Γιατί είναι έλεος να σου κόψουν τα χέρια; Επειδή μπορεί να είναι η εξιλέωση για τις αμαρτίες σου. Είναι καλύτερα να τιμωρηθείς σε αυτή τη ζωή από το να πας στο τάφο ή στην πύρινη κόλαση για την αιωνιότητα."
Ο Siddiq-Conlon θα συμμετέχει σε μια αποψινή συζήτηση στο Δημαρχείο Parramatta στο Σίδνεϊ για την αξία της σαρία σε σχέση με τη δημοκρατία. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον αυτοαποκαλούμενο υποστηρικτή συζητήσεων Zaky Mallah, ο οποίος αθωώθηκε από κατηγορίες για τρομοκρατία το 2005, αλλά κρίθηκε ένοχος για την απειλή να σκοτώσει έναν αξιωματικό της Κοινοπολιτείας όταν του ακυρώθηκε το διαβατήριο.
Η υπεράσπιση της δημοκρατίας θα υποστηριχθεί από ένα Αυστραλό βετεράνο του στρατού, που αυτοσυστήνεται ως "ανησυχών Αυστραλός" και ανώτερο μέλος του Φόρουμ για την υπεράσπιση των όπλων ‘Firearms Forum’, Jack Zedee. "Το θέμα με τον κ. Conlon και την Sharia4Australia είναι ότι κηρύττουν το μίσος. Οι απόψεις του, με τρομάζουν", είπε ο κ. Zedee στην ‘The Australian’.
Η Αστυνομία και η ιδιωτική ασφάλεια αναμένεται να βρίσκονται στη συζήτηση, αφού οι δύο πλευρές υποστήριξαν ότι έχουν λάβει απειλές κατά της ζωής τους. Ο Mallah είπε ότι είχε προσπαθήσει να ακυρώσει τη η εκδήλωση, αλλά οι συζητητές, επέμειναν να γίνει.
Ο Siddiq-Conlon δεν ενδιαφέρεται για το αν η εκστρατεία του θα βλάψει τη μετριοπαθή μουσουλμανική κοινότητα. "Αν αυτό προκαλεί μια σπασμωδική κίνηση ενάντια στους μουσουλμάνους, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Αυτή είναι μια απαραίτητη συζήτηση"
Βίντεο της οργάνωσης: Σαρία σε όλο τον κόσμο!


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου