"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Διαδυνδέσεις με την Αλ Κάιντα πίσω από την αιματοχυσία στην Αλεξάνδρεια

Ο υπουργός Εσωτερικών της Αιγύπτου δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξεις ότι μία παλαιστινιακή οργάνωση με διασυνδέσεις με την αλ Κάιντα βρίσκεται πίσω από την επίθεση σε κοπτική εκκλησία της Αλεξάνδρειας, την 1η Ιανουαρίου, κατά την οποία σκοτώθηκαν περισσότεροι από 20 άνθρωποι.
"Εχουμε πειστικές αποδείξεις για την ανάμειξή τους στον σχεδιασμό και την εκτέλεση αυτής της αποτρόπαιης τρομοκρατικής πράξης," δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Χαμπίμπ ελ-Αντλι, σε ομιλία του που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, αναφερόμενος στην οργάνωση "Παλαιστινιακός Στρατός του Ισλάμ".
Η παλαιστινιακή οργάνωση διέψευσε τους ισχυρισμούς της Αιγύπτου ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση.
"Ο Στρατός του Ισλάμ δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση στην εκκλησία της Αιγύπτου, παρότι επαινούμε αυτούς που το έκαναν", δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου