"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Οι αναφορές στο έργο, την προσφορά και την παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που υπηρέτησε την Ελλάδα ως υπουργός, πρωθυπουργός και πρόεδρος της Δημοκρατίας, κυριάρχησαν στην τελετή αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

Τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή
«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ξεκίνησε ως νεωτεριστής πολιτικός. Στη συνέχεια έγινε εθνάρχης. Και σήμερα είναι σύμβολο», υπογράμμισε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση, σημείωσε ότι εκτός από σύμβολο εθνικής ενότητας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν και ο ηγέτης της αντίπαλης πολιτικής παράταξης για δεκαετίες.

«Από σήμερα ένας μεγάλος Έλληνας από τη Μακεδονία θα είναι παρών καθημερινά στη ζωή μας. Τα άψυχα αγάλματα παίρνουν ζωή απ΄το έργο και την προσωπικότητα του ονόματος που φέρουν» τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Αντιπαρήλθε την ένταση γύρω από τον χώρο τοποθέτησης του ανδριάντα και τη «σπουδή», όπως είπε, για τα αποκαλυπτήρια, γιατί δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα του η γκρίνια και η μιζέρια, και καταδίκασε οποιαδήποτε προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης ή αντιπαράθεσης.

«Ημέρα μνήμης και τιμής ενός μεγάλου άνδρα που πρόσφερε πολλά» χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Τα αποκαλυπτήρια έκαναν οι Γ. Μπουτάρης, Β. Παπαγεωργόπουλος και Αχιλλέας Καραμανλής.

Παρευρέθησαν ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Ιωάννης Γρίβας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας, πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ.

Την τελετή παρακολούθησε πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά τον τέως πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, όταν προσήλθε με τη σύζυγο του Νατάσα.

Θερμή ήταν και η υποδοχή του νυν προέδρου Αντώνη Σαμαρά, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Γεωργία.


Στην τελετή παρευρέθηκαν ακόμη, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αγγελος Κολοκοτρώνης, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Κώστας Κιλτίδης. Παρών ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.




2 σχόλια:

  1. αν μπορει ν ακουστει απο κει που ειναι , λιγο νερο για τα διψασμενα χειλη του θα ζηταγε .

    οι εθνικοι ηρωες , πεθαναν στην ψαθα ή δολοφονηθηκαν.
    αυτοι ολοι ειναι. . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ....ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ....
    ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.....
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ 1957

    ΑπάντησηΔιαγραφή