"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κέρκυρα: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των παράνομων μεταναστών

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κέρκυρας για τον εντοπισμό Αφγανών παράνομων μεταναστών που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος το οποίο βυθίστηκε.

Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί από το φορτηγό πλοίο «Momentum scan» με σημαία Ολλανδίας,
230 παράνομοι μετανάστες και δύο Τούρκοι διακινητές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν συνοδεία πλωτού σκάφους του Λιμενικού στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Πρόκειται για για 214 άνδρες, πέντε γυναίκες και 11 παιδιά. Συνολικά, 15 άνδρες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι παράνομοι μετανάστες που δήλωσαν ότι είναι Αφγανοί ισχυρίζονται ότι στο ξύλινο σκάφος επέβαιναν συνολικά 263 άτομα.

Οι μετανάστες επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος «Hasan Reis» και ταξίδευαν προς Ιταλία, ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 6-7 μποφόρ. Το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κέρκυρας, όπου και τελικώς βυθίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου