"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Έκανε τον... Κινέζο για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Ο κινέζος πρόεδρος, Χου Τζιντάο, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε με τον αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, δεν ανταποκρίθηκε σε ερώτηση που του έγινε για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο αμερικανός δημοσιογράφος έθιξε το ζήτημα, με αφορμή τη δήλωση του Ομπάμα ότι η Ουάσιγκτον υποστηρίζει το διάλογο ανάμεσα στην Κίνα και τους εκπροσώπους του Δαλάι Λάμα και επιθυμεί τον σεβασμό των θρησκευτικών δικαιωμάτων των Θιβετιανών από το Πεκίνο.

Για το γιουάν...
Ο Ομπάμα επανέλαβε ακόμη την πάγια θέση της χώρας του ότι το κινεζικό νόμισμα(γιουάν) διατηρείται υποτιμημένο και ότι θα πρέπει να επιτραπεί στις αγορές να καθορίζουν αυτές την ισοτιμία του, ώστε να μην πλήττεται από αυτό η αμερικανική οικονομία.

«Είπα στον πρόεδρο Χου ότι καλωσορίζουμε το ότι η Κίνα αυξάνει την ευελιξία του νομίσματός της...Πρέπει όμως να υπάρξει επιπλέον ρύθμιση», τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι Ηνωμένες Πολιτείες και Κίνα έχουν ευθύνη να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή. 


Υ.Γ.  ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ.......
ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ.....Η ΛΕΞΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ......
ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου