"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν απειλεί τη Γαλλία

thumb


Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν με νέο μήνυμά του το οποίο μετέδωσε το Αλ Τζαζίρα απειλεί τη Γαλλία ότι αν δεν αποσύρει τα στρατεύματά της από το Αφγανιστάν, οι Γάλλοι όμηροι που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της γης θα εκτελεστούν!

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα συνδέει την τύχη των Γάλλων ομήρων που κρατούνται στο Νίγηρα, στο Αφγανιστάν και στη Σομαλία με την παραμονή των γαλλικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν.

«Η άρνηση του προέδρου Νικολά Σαρκοζί να αποσύρει τις δυνάμεις του από το Αφγανιστάν δεν είναι παρά το πράσινο φως για να σκοτωθούν οι Γάλλοι όμηροι», λέει στο μήνυμά του ο Οσάμα και οι γαλλικές υπηρεσίες εξετάζουν αν πρόκειται πραγματικά για τη φωνή του Άραβα τρομοκράτη. «Αλλά δεν θα το κάνουμε τη στιγμή που εκείνος το θέλει», προσθέτει ο Οσάμα, απευθυνόμενος στο Γάλλο πρόεδρο.
«Το μήνυμά μας προς εσάς, το γαλλικό λαό, είναι το ίδιο σήμερα όπως ήταν και χθες: η απελευθέρωση των ομήρων σας από τα χέρια των αδελφών μας εξαρτάται από την αποχώρηση των στρατιωτών σας από τα εδάφη μας. Η άρνηση του προέδρου σας να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν είναι το αποτέλεσμα της υποταγής του στην Αμερική».

Στην πρώτη του αντίδραση το Γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η Γαλλία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την αποστολή της στο Αφγανιστάν. «Η Γαλλία βρίσκεται στο πλευρό των συμμάχων της μετά από αίτημα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για να βοηθήσει το λαό του Αφγανιστάν. Η σκέψη μου βρίσκεται στους δύο ομήρους μας στο Αφγανιστάν και εργαζόμαστε καθημερινά για την απελευθέρωσή τους», δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Μισέλ Αλιό-Μαρί...

Οκτώ Γάλλοι κρατούνται όμηροι στο εξωτερικό. Ένας στη Σομαλία από τον Ιούλιο του 2009, δύο δημοσιογράφοι στο Αφγανιστάν από το Δεκέμβριο του 2009 και πέντε στο Μαλί από το Σεπτέμβριο του 2010. Πριν λίγες μέρες δύο Γάλλοι που είχαν απαχθεί στο Νίγηρα βρέθηκαν νεκροί, μετά από επιδρομή γαλλικών δυνάμεων οι οποίες προσπάθησαν να τους απελευθερώσουν. Ο Μπιν Λάντεν είχε απευθύνει παρόμοιο μήνυμα στη Γαλλία τον Οκτώβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου