"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Παπανδρέου με Έλληνες εφοπλιστές

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης "σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας η ναυτιλία είναι ο βασικότερος οικονομικός μοχλός ανάπτυξης της πατρίδας μας".
"Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Ένωση έθεσε τις απόψεις της και τα αιτήματά της και ο πρωθυπουργός με πολύ καλό τρόπο και πολύ ανοιχτό μυαλό άκουσε τις απόψεις τους" πρόσθεσε ο κ. Διαμαντίδης, επισημαίνοντας ότι "συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα και κυρίως στο σημαντικότερο, που είναι η συνεχής συνεργασία και επαφή του πρωθυπουργού - μέσω του υπουργείου- με την Ένωση για την υλοποίηση των στόχων που θέσαμε".
Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικό αίτημα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ήταν η αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης, θέμα το οποίο έχουν θέσει ως αίτημα και Ισραηλινοί αξιωματούχοι με σκοπό ναυτικά στελέχη τους να εκπαιδεύονται στην Ελλάδα.
Επίσης, οι εφοπλιστές έθεσαν το θέμα του Λιμενικού Σώματος και στην αρμοδιότητα ποιου υπουργείου πρέπει τελικά να υπάγεται το Σώμα αυτό, ενώ ένα ακόμα αίτημά τους ήταν τα εφοπλιστικά κεφάλαια που εισάγονται και επενδύονται σε επενδύσεις ξηράς στην Ελλάδα να αντιμετωπίζονται όπως και οι ξένες επενδύσεις.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο, με το οποίο ο Πειραιάς θα μετατραπεί στο πρώτο ναυτιλιακό κέντρο της Μεσογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου