"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Εκκενώνονται πόλεις στη νότια Αυστραλία

Καθώς ανεβαίνει η στάθμη των νερών στη νότια Αυστραλία οι αρχές προχωρούν σε νέες εκκενώσεις πόλεων, ενώ στο βορειο-ανατολικό τμήμα της χώρας, που επλήγη από τις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων δεκαετιών, οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να θάβουν τους νεκρούς τους.
Στην πολιτεία της Βικτώρια οι 4.000 κάτοικοι της πόλης Κέρανγκ εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, ενώ εργάτες και μηχανικοί ενισχύουν τα φράγματα που προστατεύουν την πόλη καθώς έχει αυξηθεί ανησυχητικά η στάθμη των νερών των ποταμών της περιοχής.
«Είμαστε πολύ ανήσυχοι για την ανθεκτικότητα των φραγμάτων που προστατεύουν την πόλη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των διασωστών Λάχλαν Κουίκ. «Αντέχουν εδώ και πολλά χρόνια, όμως τώρα αντιμετωπίζουμε έναν όγκο νερού χωρίς προηγούμενο», πρόσθεσε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
Στο Κουΐνσλαντ έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κηδείες των θυμάτων των πλημμύρων, των χειρότερων που έχουν σημειωθεί τα τελευταία 40 χρόνια, οι οποίες προκάλεσαν το θάνατο 31 ανθρώπων.

Στην πόλη Ουαρακναμπίλ, δυτικά του Κέρανγκ, αναμένονται επίσης πλημμύρες καθώς ο όγκος νερού από τις βροχοπτώσεις της τελευταίας εβδομάδας αντιστοιχεί σε αυτόν που κανονικά καταγράφεται σε έξι μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου