"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Γερμανία: Σταματά η επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα


Σταματά για έναν χρόνο η επαναπροώθηση προσφύγων στην Ελλάδα από την Γερμανία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, σταμάτησε την επαναπροώθηση των προσφύγων. Στο εξής η Γερμανία θα επεξεργάζεται η ίδια τις αιτήσεις χορήγησης ασύλου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται τον εκπρόσωπο του υπουργείου στο Βερολίνο.

Η απόφαση τίθεται άμεσα σε εφαρμογή και «θα ισχύσει για ένα χρόνο, επειδή εκτιμάται ότι στο διάστημα αυτό θα καταστεί δυνατό να επιτευχθούν ουσιαστικές βελτιώσεις στην Ελλάδα», όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Ανάλογες αποφάσεις έχουν λάβει η Σουηδία, η Βρετανία η Ισλανδία και η Νορβηγία.

Στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο αριθμός των προς επαναπροώθηση προσφύγων είχε φτάσει τους 2458, αλλά μόνον 55 εξ αυτών παραδόθηκαν στην Ελλάδα. Σε 1281 περιπτώσεις η διαδικασία χορήγησης ασύλου διεκπεραιώθηκε στη Γερμανία, ενώ οι υπόλοιποι προσέφυγαν στα γερμανικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου