"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Ισραήλ: Επικίνδυνη μια νέα κυβέρνηση υπό την Χεζμπολά στο Λίβανο

Ο αντιπρόεδρος της ισραηλινής κυβέρνησης Σιλβάν Σαλόμ τόνισε σήμερα πως ο πιθανός σχηματισμός της νέας κυβέρνησης στον Λίβανο υπό τη σιιτική οργάνωση Χεζμπολά θα ήταν μία πολύ, μα πολύ επικίνδυνη εξέλιξη».
«Θα επρόκειτο για μία πολύ, μα πολύ επικίνδυνη εξέλιξη, διότι στην ουσία θα είχαμε μία ιρανική κυβέρνηση στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ», τόνισε ο Σαλόμ, μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία. Το Ισραήλ κατηγορεί τη Χεζμπολά ότι εξοπλίζεται, χρηματοδοτείται και καθοδηγείται από το Ιράν.
Χαίροντας της ιρανικής υποστήριξης, η Χεζμπολά θα αναλάβει πλέον τον έλεγχο «όχι μόνον μίας τρομοκρατικής οντότητας, αλλά ενός κυρίαρχου κράτους, του στρατού του, της αστυνομίας του και των δυνάμεων ασφαλείας του», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ισραηλινής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τον Σαλόμ, το Ιράν χρησιμοποιεί τη Χεζμπολά στα πλαίσια μίας «στρατηγικής που στοχεύει στη δημιουργία μίας νέας περσικής αυτοκρατορίας, κατασκευάζοντας πυρηνικά όπλα, αποκτώντας τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής και των πετρελαϊκών αποθεμάτων, παρασκευάζοντας επαναστάσεις κατά των καθεστώτων της περιοχής».
Από την πλευρά της η κρατική ραδιοφωνία τονίζει πως ο πρωθυπουργός Μπένγιαμιν Νετανιάχου πρόκειται να έχει σήμερα, μετά το πέρας του υπουργικού συμβουλίου, διαβουλεύσεις «στους κόλπους στενού κύκλου συνεργατών» για τις εξελίξεις στην κατάσταση στον Λίβανο, χωρίς να δίνει άλλες λεπτομέρειες. Εκπρόσωπος του Νετανιάχου ούτε διέψευσε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου