"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Διαδηλώσεις στον Ισημερινό κατά των ταυρομαχιών
Το Κουίτο είναι το κέντρο των ταυρομαχιών, ενώ οι κοκορομαχίες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις αγροτικές περιοχές.

Περίπου 20 ταυρομάχοι από τον Ισημερινό φόρεσαν τις παραδοσιακές στολές τους και μαζί με εκατοντάδες υποστηρικτές κατέκλυσαν σήμερα τους δρόμους της πρωτεύουσας Κουίτο, διαμαρτυρόμενοι για την πρόθεση της κυβέρνησης να απαγορεύσει το θέαμα.

Ο πρόεδρος Ραφαέλ Κορία, χαρακτηρίζοντας απάνθρωπα τα λατινοαμερικανικά έθιμα όπως οι ταυρομαχίες και οι κοκορομαχίες, επιθυμεί να ζητήσει από τους κατοίκους της χώρας μέσω δημοψηφίσματος να αποφασίσουν την απαγόρευση ή τη συνέχισή τους.


"Ο ταυρομάχος είναι ένας καλλιτέχνης" δήλωσε ένας διαδηλωτής, που συμμετείχε στην πορεία μαζί με τους ταυρομάχους.


Περίπου 400 άτομα, ανάμεσά τους διοργανωτές κοκορομαχιών, υπάλληλοι στην αρένα των ταυρομαχιών, διαδήλωσαν.


"Προκειμένου να αποφύγουμε το θάνατο ενός ζώου, συμφωνείτε με την απαγόρευση, όπου και αν συμβαίνουν, των θεαμάτων όπου σκοτώνουν ζώα;" αναφέρει η ερώτηση του δημοψηφίσματος, στην οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι ψηφοφόροι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου