"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Διάλογος, αλλά και νέες κινητοποιήσεις την Δευτέρα στα λεωφορεία


Νέα στάση εργασίας εξήγγειλαν για την Δευτέρα οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ. Λόγω της γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιήσουν, τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Νωρίτερα σήμερα, ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση του σωματείου των οδηγών της ΕΘΕΛ με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών Χάρη Τσιόκα.

«Δεν αναστείλαμε τις κινητοποιήσεις. Την Δευτέρα έχουμε Γενική Συνέλευση, όπου θα αναλυθεί το σχέδιο νόμου στους εργαζόμενους και αυτοί θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Σήμερα ήταν μια πρώτη συνάντηση. Το σχέδιο νόμου είναι το ίδιο, δεν αλλάζει. Απλώς κάναμε μια πρώτη συζήτηση (…) και από εκεί και πέρα περιμένουμε την επόμενη συνάντηση να δούμε πού θα καταλήξει αυτός ο διάλογος», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου, Νίκος Κουλουμπαρίτσης.

Διερωτήθηκε, ακόμη, πώς θα αντιμετωπιστεί η εισιτηριοδιαφυγή, αλλά και πώς θα υπάρχουν κερδοφόρες εταιρίες, όταν το κράτος θα επιδοτεί μόνο το 40% της λειτουργίας τους.

«Αυξάνοντας το εισιτήριο θα δημιουργήσουμε νέα εισιτηριοδιαφυγή, όχι από χόμπι αλλά από ανάγκη. Θεωρούμε το εισιτήριο στις συγκοινωνίες ως μέσο επιβίωσής τους. Θα πρέπει να βρούμε το ποσοστό ανόδου της τιμής του. Θα πρέπει να γίνουν μελέτες για την αύξηση για να μην γίνουν απαγορευτικές οι τιμές στους επιβάτες και να μην υπάρχει μεγαλύτερη εισιτηριοδιαφυγή».

Οι συναντήσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών με τους συνδικαλιστές θα συνεχιστούν την Δευτέρα, όταν θα μεταβούν για διάλογο στο υπουργείο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Μετρό, το τραμ και -κατά πάσα πιθανότητα- του ΗΛΠΑΠ.

Επίσης, αναμένεται να δώσουν το «παρών» και οι συνδικαλιστές του ΗΣΑΠ, οι οποίοι και θα παραδώσουν το «αντινομοσχέδιο» που έχουν εκπονήσει, μέσα από το οποίο παραθέτουν τις δικές τους προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου