"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Απεργίες και πορείες εξήγγειλαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

«Μπαράζ» κινητοποιήσεων εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το προσεχές διάστημα, αντιδρώντας στις αλλαγές που φέρνει το Μνημόνιο στις εργασιακές σχέσεις στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Συγκεκριμένα, η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε:

- Συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, στις έξι το απόγευμα στα Προπύλαια ενάντια στις επιλογές της κυβέρνησης που διαλύουν τις δημόσιες συγκοινωνίες, καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις και τους κανονισμούς εργασίας των εργαζομένων στα ΜΜΜ και επιβαρύνουν τους πολίτες με νέες αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων.

- τετράωρη στάση εργασίας (8.30 π.μ. - 12.30 μ.μ) την ερχόμενη Πέμπτη, συμπαραστεκόμενη στους συμβασιούχους και στο συλλαλητήριο που οργανώνουν την ίδια ημέρα έξω από τον Άρειο Πάγο.

- Συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας (αυξήσεις σε εισιτήρια, διόδια, είδη πρώτης ανάγκης) την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011.

- Πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, επιδιώκοντας ταυτόχρονα την ενιαία αγωνιστική κινητοποίηση και με τα Συνδικάτα του Ιδιωτικού Τομέα.

Ταυτόχρονα, η εκτελεστική επιτροπή της ΓΣΕΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 4ωρης στάσης εργασίας (8.30 έως 12.30) την ερχόμενη Πέμπτη - ημέρα συζήτησης της υπόθεσης των συμβασιούχων του δημοσίου στον Αρειο Πάγο- για τους εργαζόμενους που απασχολούνται με συμβάσεις στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με τη Γενική Συνομοσπονδία, η τετράωρη στάση έχει στόχο την διευκόλυνση των εργαζομένων για τη μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις εννέα το πρωί της Πέμπτης στον Άρειο Πάγο καθώς συζητείται η υπόθεση των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου