"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Σρι Λάνκα: Ένα εκατομμύριο άστεγοι από πλημμύρες


Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, μετά από τις πλημμύρες στη Σρι Λάνκα την περασμένη εβδομάδα.


Σύμφωνα με το εθνικό κέντρο διαχείρισης καταστροφών, περίπου 533.000 άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί μόνο στην περιοχή Μπατικαλόα, της ανατολικής Σρι Λάνκα, όπου έχουν εγκατασταθεί 225 καταυλισμοί για τη φιλοξενία τους.


Εκπρόσωπος του κέντρου τόνισε ότι συνολικά 1.066.000 άνθρωποι αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τα πλημμυρισμένα σπίτια τους στο νησί αυτό του Ινδικού ωκεανού.


Πάνω από 250.000 άνθρωποι έχουν αναζητήσει καταφύγιο σε καταυλισμούς της κυβέρνησης ενώ άλλοι εκτοπισμένοι έχουν βρει αλλού καταφύγιο με δικά τους μέσα.


Καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν οι μουσώνες, έπεσαν στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες, κυρίως στην ανατολική και κεντρική χώρα, προκαλώντας κατολισθήσεις και άνοδο της στάθμης των υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου